Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak akik itt válaszolnak mi a bajuk a sminkkel?
Az én párom sem szereti a sminket, mégis sminkelek. A kedvemtől függ mennyire, van hogy csak ajakbalzsamot kenek fel és van, hogy teljes harci díszben vagyok.
Már egy szempillaspirálra képes húzni a száját.
Szerinte annyira szép és fiatalos az arcom, hogy nincs szükségem sminkre. És a dekorkozmetikával csak szétsatírozom az arcom.
Szóval ő úgy van összerakva, hogy a nő természetes arcát találja vonzóbbnak, szembe a sminkelttel. Az neki már mesterkélt.
Nem értem sokaknak mi bajuk van egy ilyen sminkkel?
Az a bajuk vele, hogy csalás. Nem az van a csomagban, ami a csomagoláson. A csúnya nők mentsvára a smink. :)
20L
1. nem látod a valós arcát
2. allergiás vagyok a sminkre, kiütéseket kapok, vagy viszketek tőle
3. olyan a csaj, mint a zsákbamacska
4. a vakolat eltávolítás után felismerhetetlen (nem ismertem meg az utcán festék nélkül, pedig előző nap beszélgettünk vagy 4 órát)
Hát ezért!
Én imádom, ha egy nő sminkel. Annyira szépek tudnak lenni, de persze ha ízlésesen és szépen van megcsinálva. Az égvilágon semmi bajom nincs vele.
Még akkor sem, ha épp leszedte magáról az egészet. Nem kell mindig kikenve lennie a lánynak, de imádom a tudatot, hogy gyönyörű is tud lenni, ha akar és rászánja az időt. Alapból elég, ha jól érzi magát a bőrében... és velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!