Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Milyen véleménnyel vagytok? 42éves férjezett, két kamasz gyerek anyja vagyok. Házasságom már régóta nem működik. A munkám során megismertem egy férfit, aki 44 éves, szintén két gyermek apja, de ő szlovák, én magyar vagyok.
Oszt mi a kérdés???
Nem tudsz lépni,mert a férjedtől függsz,akkor milyen tanácsot vársz???
Azt szeretnéd,ha biztatnánk,hogy lépj félre?? Ha ennyire nyomorult a házasságod,válj el!
Egyszer figyeld meg magad kivulrol,h mennyi energiat fektetsz a 18eves es mennyit az uj kapcsolatodba.(figyelmesseg,kedveskedes,abrandozas,oltozkodes,viselkedes,lopott orak kettesben)
Es gondold vegig h ha mindezt a ferjedre forditanad,hova valtozna a hazassagod....
Ujdonsag varazsa,regi uncsi,ket hazassag meg mehet a levesbe.
1-es Ez abszolut igy van, es akkor is igaz ha egymassal szemben neutralis embereket zarsz ossze (tehat eleinte eszre sem veszik egymast) de napi 8 ora bezartsag utan megis elkezdenek tetszeni egymasnak ami soha nem tortenne meg ha nem lennenek kvazi osszezarva egy munkahelyen:-)))
Egyebkent kerdezo nem tudom mi a kerdes, de sztem elvezd amig lehet, ne varj el semmit tole es akkor ez egy hosszutavu jo kapcsolat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!