Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért jön be a többségnek jobban az 1. hez hasonló stílusú lány, mint a kettes? (képek lenn) persze tisztelet a kivételnek
2016. júl. 6. 16:32
21/28 Titusztitusz válasza:
Drága Őzikém...Örülök akkor hogy nem te voltál a képen,ez esetben akkor talán ki is írhatom ugye nyíltan is,hogy szerintem bűnronda volt az a csajszi a képen...Remélem hogy te azért nagyságrendekkel jobban nézel ki,de ezt a finom bókomat ne úgy vedd,hogy ez egy enyhe kérés lenne az irányban,hogy szeretnék látni rólad is néhány képet...Nincsenek ilyen kéréseim, de nem azért nincsenek,mert ne lennék rád kíváncsi,hanem azért nincsenek,mert a körülmények úgy hozták a dolgokat,hogy fogjam vissza magamat a virtuális csajozás terén...Szóval ugye megbocsátod nekem azt a szinte sértésszámba menő nyilatkozatot,miszerint nem próbállak rábeszélni arra, hogy tegyél arrol a kedvemért,hogy rólad is láthassak akkor néhány képet..(És még valami...Nem én pontoztam le a hsz-edet...)Na mindegy...Nekem mára lépnem kell innen, legyen szép az estéd...Szia.
22/28 A kérdező kommentje:
Őzike! Szerintem is gyönyörű az a lány akit mutattál!!!
2016. júl. 6. 19:26
23/28 anonim válasza:
egyik se igazan jön be xD, d emind2 et meghuznám
24/28 anonim válasza:
Kinek mi. Nem tudom megmondani, hogy kinél vagyok jobb, és kinél nem. A szépség relatív.
Max. a sötét tónus egyezik a csajszival, sötét haj, sötét szemöldök, ilyesmi. :)
Megbocsátok én mindent, csak nem tudom, hogy mit! Majdnem olyan irányba ment el a beszélgetés, amibe belegabalyodtam volna. :D
Neked is szép estét kívánok!
Szia!
#22 Végre nem vagyok egyedül ezzel! :)
25/28 anonim válasza:
A második kéne, ha nem lenne raszta a haja. Valamiért automatikusan a füves, hajára igénytelen, hippi szellemiségű ember ugrik be egy raszta hajról. Foxes pedig nem jó nő. :D Nagyon nem! Melissa Benoist százszor szebb nála.
26/28 opened paradise válasza:
Elég hasonlóak. Az elsőnek amúgy szép lenne az arca,de a szemöldökkel elvágta magát nálam.
Meg a raszta stílusa amúgy is szimpatikusabb.
27/28 anonim válasza:
Van róla képed smink nélkül? Így kivakoltan nagyon műanyag nekem.
28/28 anonim válasza:
10: Tudom, hogy ki ő. A Clarity nagyon tetszett és szép a hangja is, de ő maga nekem nem tetszik. Valamiért olyan fura feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!