Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem, a nőknek semmi sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, a nőknek semmi sem jó? Bármit tehetünk hibát mindíg találnak? Ha viszont semmi nem jó, szakítás után miért nem kopnak le?

Figyelt kérdés
Sok kérdés, de válaszolhatnátok. Annyit a kérdésekhez. Volt egy élettársam, akivel a kezdet kezdetén szinte minden jó volt, csak Ő kevesebb szexet akart. Elfogadtam, egy idő után hozzászoktam, a végén lett havi2-3 alkalom. Eljártam jó munkahelyre dolgozni, nagyon jó fizetésért, és rövid idő múlva megkaptam, hogy legyek többet otthon, mert nem a pénz a legfontosabb. Munkahelyváltás, sokkal több szabadidő, sokkal kevesebb pénz. Ugye nem gondolom, hogy Ő nyomorogni fog, csak mert ilyen keveset keresek. Jött a gyerek, újra munkahelyváltás, újra jóval több pénz. Nem dolgozik bepasizik, és Én vagyok a hibás, mert nem figyelek rá eléggé, meg a kevés szex, meg ellaposodott kapcsolat. Na itt kidobtam. Ezek után szintén Én vagyok a hibás meg bunkó az apasági teszt miatt, de azért vissza szeretne jönni, ha hajlandó leszek megváltozni. Ha ennyire szar vagyok, akkor miért nem kopik már le? A francért zaklatja anyámékat, hogy beszéljenek a lelkemre, hogy a fiunk ne csonka családban nőljön fel.
2017. ápr. 19. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 10

Hát talán azért pontoztak le (én nem tettem), mert az egy kis túlzás, hogy soha ne alkalmazkodjon egy nőhöz sem. Egy egészséges kapcsolatban - ami nem ilyen, mint a kérdezőé volt, tehát ismétlen, EGÉSZSÉGES kapcsolatban - igenis kell alkalmazkodni a másikhoz és kompromisszumokat kötni. Ha két ember összeegyezteti az addig egyedül élt életét, lesznek súrlódások, konfliktusok, de ha szeretik egymást, akkor mindkét félnek alkalmazkodnia kell a másikhoz és közös nevezőre kell jutniuk. Így alakul ki egy harmonikus kapcsolat. Persze csak az ésszerűség keretein belül szabad engedni az addigi megszokott életünkből.

2017. ápr. 20. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Nézd, ez marha eccerű: ne akarj megfelelni más elvárásnak, mint amivel te is egyetértesz.

Egyébként meg az ilyen nő menjen a h. @-ára. Ha eddig nem tanult meg értékelni, eztán se fog különösebben, SzVSz.

2017. ápr. 20. 08:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak ha a szex nem jó, akkor mondja meg az elején, hogy édesem, ezt így meg úgy szeretem. Nem minden nő ugyanazt szereti. Ha megpróbáljuk összehozni a szexet, és sehogy nem jó, akkor a gyerek születése előtt meg kell beszélni, és szétmenni. Nem az első, és nem is az utolsó ilyen történet lenne a világon. Ha másik facán jó volt pörögni, akkor most miért nem hagy békén? Ha nem történt volna semmilyen félrelépés a részéről, akkor is kibírhatatlan volt már. Ami végleg betette a kaput, hogy Ő mással kefél, de Én változzak meg, legyek kedvesebb, segítsek többet, meg hasonlók. Ez esetben folytathatjuk. E nélkül sem akarom folytatni, mit nem ért ezen?
2017. máj. 4. 21:36
 14/16 anonim válasza:
Lehet,hogy nem elég neki 1,azt szereti ha egyszerre többen is rajonganak érte..tudok ilyenekről is..."lefekszem vele is,mert ő is odavan értem"...nő létemre ismerek jópár ilyet,szem és fültanúja vagyok 17 éve vendéglátósként dolgozom pincér és pultosként is több helyen voltam már beugrós is.. és rengeteg ilyen történetet hallottam törzsvendégeimtől,férfiaktól,nőktől egyaránt..meg szoktam kérdezni tőlük amikor kifakadnak nekem,hogy mért nem lépsz tovább?Ha van már valakid mért az exeidet zaklatod mellette is?Volt egy párszor az a válasz nőktől,hogy azért,mert bosszúképpen mégegyszer el akarja csábítani a volt élettárását hogy az újból beleszeressen,és amikor már a legsebezhetőbb akkor fogja ismét hátbaszúrni pl azzal,hogy féreszexel egy jóbaráttal...vannak durva esetek de én már nem lepődöm meg semmin :D
2017. máj. 4. 22:26
 15/16 anonim válasza:
36 éves elvált nő létemre már nem kínoz a megfelelési kényszer..aki nem fogad el annak amilyen vagy,azt szrd le magasról :) majd lesz olyan akinek így tetszel és megbecsül.
2017. máj. 4. 22:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a másik még nálad is rosszabb volt. Lehet hogy nem igazán jó neki senkivel, azért próbálkozik, hátha egyszer megtalálja azt akivel passzol. De gondolom, közben megállapodna már, és nehezen fogadja el hogy nem jó neki senkivel. Tudod én nem védem őt, nem viselkedett helyesen, csak lehetséges okokat sorolgatok fel. Igazából ha nem tudtok egymással őszintén beszélgetni kettőtöket érintő dolgokról, akkor ott ette meg a fene az egészet. Ha nincs őszinteség, nincs semmi amire építeni lehet.
2017. máj. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!