Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megjárom, ha egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjárom, ha egyetemista arabbal jövök össze?

Figyelt kérdés

Egy kezemen meg tudom számolni hány magyarnak jövök be...

Még szűz is vagyok, pedig már elmúltam 20.

Nekik úgy látom bejövök.

Nekem is tetszenek, de nyílván eddig nem mentem beszélgetésnél tovább.

2017. máj. 24. 23:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
64%

Kerdezo,nezd meg ezeket:

[link]

[link]

Mind leirja,h ott nincsenek jogaid es buntetlenul megolhet,ha mas ferfira csak ranezel. Egy baratom exet ( magyar no,budapesten ismerkedtek meg)bezarta egy lakasba az arab ferje ,csadorban kellett lennie,eheztette,elvette mindenet. Ugy tudott evek mulva elszokni a no. Egesz nap mindrn nap sirt.

Inkabb fizess magyar ferfiaknak a szexert,minth arabbal kezdj. Vagy jarj ronda ,de magyar pasival.

2017. máj. 25. 07:29
 12/44 anonim ***** válasza:
86%

Én már azt se értem, mit jelent az, hogy "nem vagyok olyan, mint a legtöbb magyar nő". Mert milyen a legtöbb magyar nő, amitől te különbnek érzed magad úgy, hogy még párkapcsolatod se volt?

Én is azt vallom, hogy az embernek meg kell találnia a célközönségét, de enyhén beteg ötletnek tartom, hogy csak mert egy bizonytalan kislány vagyok, az arabok felé fordulok, mert nekik jövök csak be.. Ez milyen már?

2017. máj. 25. 08:15
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
A helyedben nem kocáztatnék, főleg mivel tapasztalatlan vagy!
2017. máj. 25. 08:24
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Na most azert alarsz arabot mert masnak nem kellenel szted?Gondold ezt at kicsit jobban...
2017. máj. 25. 09:58
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha bejon hogy az iszlam kultura szerint elsz es kuss a neved otthon akkor hajra. Hihetetlen milyen igenytelenek egyes nok.. muszlimmal osszejonni? Jezus maria

Egyebkent az arabok lenezik az europai noket. Olcso, lelketlen, konnyuveru, kihasznalni valo ribizliknek tartjak oket.

2017. máj. 25. 11:57
 16/44 A kérdező kommentje:

Erika Berger kicsikém, te nevezel engem igénytelennek? Olvasd már vissza a válaszaidat amiket korábban adtál itt az oldalon! Csak azért nem aggódom érted, mert tudom, hogy valójában férfi vagy. Én értem a humort, de légyszíves ne igénytelenezz már le, úgy hogy nem is ismersz. Köszike, mellesleg ajánlanék neked egy kis önismeretet!

A többi válaszolónak pedig köszönöm, volt itt mindenféle, a dokumentumfilmet megnéztem, őszintén szólva nem lepett meg, de nem csak ez az "oldal" létezik, de szó se róla elborzasztott. Léteznek nyugatiasabb felfogasú, vallásukat nem követő arabok is, akik szemében különlegesnek számítok. Nagyon hűséges vagyok, nálam szent a párkapcsolat, ezt sajnos a magyar férfiak nem tudják értèkelni, aminek biztos az is az oka, hogy az ő szemükben nem vagyok szép. Hát ez van..

2017. máj. 25. 13:09
 17/44 anonim ***** válasza:
61%

"Nem vagyok olyan, mint a legtöbb magyar nő."

Ha nyáron hordasz rövidnadrágot, akkor de, olyan vagy az ő szemében. Az előttem válaszolók már mindent leírtak, miért nem jó ötlet.

"Másabb, mint nálunk?"

Te troll vagy vagy ennyire tájékozatlan vagy?

2017. máj. 25. 14:19
 18/44 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?:D
2017. máj. 25. 14:39
 19/44 anonim ***** válasza:
2017. máj. 25. 15:10
 20/44 anonim ***** válasza:

Jó olvasást!

[link]

2017. máj. 25. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!