Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy lakodalom ára megtérül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lakodalom ára megtérül a nászajándékokból?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Ne nagyon számíts erre. Sokszor teljesen hasznavehetetlen cuccokat/eggyel több porfogót ajándékoznak.
2014. máj. 6. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
erre nem számíts feltétlenül
2014. máj. 6. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha finoman beleszövitek a meghívóba, hogy pénzt szeretnétek, és nem lesz rongyrázás, kétszáz fős lagzi, akkor igen. Viszont ha sok nászajádékot kaptok, 4 vasaló, 3 turmixgép, meg ilyenek, akkor nyilván nem.
2014. máj. 6. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen hozzáállással ne is kezdj bele.

Mi örülünk, ha a vendégek eljönnek, az én rokonaim nagyon nem állnak jól anyagilag, nem is fogadnám el tőlük a drága ajándékot/pénzt.

2014. máj. 6. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekünk nem térült meg pedig rongyrázás se volt...
2014. máj. 6. 13:08
 6/12 A kérdező kommentje:
#4-es én eleve nem is akarok lakodalmat, utálom az ilyesmit, csak a család hisztizik, hogy akkor is legyen. de ha még csak kicsit sem térül meg a befektetett pénz, akkor biztos, hogy nem tartok. csak pénzkidobás lenne. nem vagyunk az a hűde gazdagok.
2014. máj. 6. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
1,7 millió volt az esküvőnk és 1,4 millió volt a nászajándék pénz. Mi menyasszonytáncot nem tartottunk és 100 fős esküvőnk volt.
2014. máj. 6. 13:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol igen, van, ahol nem. De nem erre kell alapozni a lakodalmat. Ha nincs pénzetek, akkor inkább kis esküvőt tartsatok.
2014. máj. 6. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Nehogy már a ti napotokon is a családnak kelljen a kedvére tenni. Szóltak volna bele a saját esküvőjükbe!
2014. máj. 6. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel a család véleménye, ha én 2 tanúst akarok, azt tartok, ha 200 fős 3 napig tartóst, akkor meg azt.

Amíg nem ők fizetik, semmi közük hozzá (sőt, pofátlan leszek, ha ők fizetnék se engedném, hogy beleszóljanak, mert elméletileg az ajándékba adott pénzt, nem az ajándékozónak kell beosztani).

Megj.: magunknak fizetjük.

2014. máj. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!