Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok az illetőt ez esetben vagy sem?
Az lenne a kérdésem, hogy meghívnátok olyasvalakit az esküvőtökre, akit egyáltalán nem bírtok, de mondjuk egy közeli rokonnak a barátja (párja).
Én azon vagyok, hogy a vendéget tiszteljük meg azzal, hogy párral hívjuk, ezzel alapvetően a vőlegényem is egyetért.
De van a rokonságában egy lány (17) akinek van egy barátja (18), aki naaaagyon ellenszenves (és akkor még finoman fogalmaztam). 18 éves vagánykodó, nagyképű, iskolakerülő, "nagymenő". Azt mondta a vőlegényem nem fogja elnézni a saját esküvőjén...
Szerintem azért kellene meghívni, mert emlékszem, amikor 18-19 éves voltam, akkor nekem is jól esett, hogy engem is meghívtak a párommal a családi eseményekre. Úgy érzem pofátlanság lenne, ha nem hívnánk meg.
Nálatok mi döntene? :)
Ti döntitek el, hogy megtisztelitek-e azzal a lányt, hogy meghívjátok a barátját is, vagy olyan fene nagy jelentőséget tulajdonítotok ennek a napnak, hogy inkább megbántjátok, csak nehogy lássátok annak a srácnak a képét, akit nem kedveltek.
Szerintem mi meghívnánk. A mi családunkban van tisztelet egymás iránt.
Én saját magamnak ellent mondva azt mondom, akit nem akar látni az esküvőjén azt ne hívjátok meg...(mivel nem közvetlen rokon partnere)
Én így voltam az egyik sógornőmmel. A férjem nővérével. Megvolt rá az okom, de nagyon nem akartam ott látni az esküvőn. Sajna mivel közvetlen rokon: férjem féltestvére, így elviseltem.... de ha pl egy rokon pasi nője lett volna, biztos hogy nem hívom meg.
Maradjunk annyiban, hogy a sógornőmet sem én hívtam, hanem a férjem:), bár ő is illendőségből... ő sincs vele jóban, szóval nem sírt volna ha nincs ott. De bunkó mégsem akart lenni.
Látom sokan válaszoltatok... mindenkinek nem írok külön-külön vissza.
Pont az a lényeg, hogy a páromat próbálom meggyőzni arról, hogy annak idején mikor mi is "csak" jártunk 18-19 évesen engem is hívtak külön, vele és jól esett nekünk is. Ezért szeretném, ha mi is elfogadóak lennénk és a lányt a barátjával hívtuk.
Nem lesz ebből a kapcsolatból esküvő szerintem, de nekik most fontos és szeretném, ha megtudnám erről győzni a páromat...
Köszönöm a válaszokat!
Mi a rokon "gyerekeknél" csak azoknak mondtuk, hogy barát/barátnő is jöjjön, akik már régebb óta együtt vannak (értsd: már év(ek)ben mérhető).
Amúgy is családi meghívót vittünk, szóban mondtuk, hogy a barát/barátnő is meg van hívva.
Én sem hívnék meg "pár hónapos" tini szerelmet, bármennyire is jól esne a párnak. Menjenek bulizni, kempingezni, nyaralni, érezzék jól magukat, de családi eseményhez le kell tenni valamit az asztalra, nem csak facebookon a státuszát "kapcsolatban"-ra állítani.
Köszi szépen. Azt hiszem konzultálunk a meghívásról a lány szüleivel, talán ők ismerik annyira a srácot, hogy megmondják, hogyan s mint...:)
Köszi a válaszokat.
Most téged inkább az érdekel,hogy mit mondd a párod vagy az,hogy mit gondol majd az a lány.
Nem nem kell meghívni ha úgy érzed hogy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!