Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is ígérte meg a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ígérte meg a felesége, hogy nem lesz őrült anya, de az lett?

Figyelt kérdés
Mellplasztika tapasztalatok

Éveken át szörnyülködött a rokonságban lévő anyává vált bekattant nőkön. Akik üvöltenek, bolondak. Megesküdött, hogy ő nem lesz ilyen. Ehhez képest pár hétig tudta magát megjátszani a gyerekünk születése után, majd megőrült. Az első alkalmakkor és vádak után még bocsánatot kért, most már meg van győződve, hogy én vagyok a hibás. Fő indokok:

- jól elvagyok a munkahelyemen, addig se kell a gyerekkel lennem (07:00- kor indulok, még alszik a gyerek, 18:00-ra érkezem a fürdetés előtt). Munkahelyem addig is volt, pénzt kéne keresni azért. Mert másnak a férje home officeban van és fele arányban vigyáz a gyerekre.

- én nem csinálok semmit. Este 6-ra hazaérkezem, majd azonnal átveszem örömmel a fiamat. Fürdetés, játék, majd altatás. Este végig én készítem a tejet, minden esti altatáskor éneklek neki. Emelett hétvégén a házimunkákat is én csinálom a férfi munkák mellett (fűnyírás, kerítésjavítás, stb)

- szándékosan sok időt töltök dolgokkal, hogy ne kelljen foglalkoznom a fiammal. Pl nem hiszi, hogy a gumicsere az autón a szevizben 1 óráig tartott. Valójában akkora volt a sor még időponttal is, hogy annyi volt úttal együtt. Legközelebb cseréljem le itthon mert a gizike férje is otthon csinálja (ha lenne gumis gépem már műhelyt nyitottam volna)


Teljesen megőrült. Ordít, hisztizik, vádaskodik. Csoda, hogy nőzéssel nem vádolt még meg. Gyakolatilag a hobbijaimat abbahagytam, a barátaimmal hónapok óta nem találkoztam, de így is én vagyok a sz@r apa. Azzal jön, hogy más nők milyen jól elvannak, szépségszalonba járnak, edzésekre, ő meg sehova. Akiket említ, ott oda lett költöztetve felváltva a mama és az anyós, másnál meg babysitter van. Nálunk sajnos nincs kinek segíteni.


A családtagjainak úgy adja elő a videóchaten mintha mindent ő csinálna. Ahogy hívják kikapja a gyereket a kezemből, amikor tej kell neki, akkor egyik kezében gyerek, másikkal tejet készít. Valóságban ez úgy megy, hogy “éhes a fiad. Húzzál tejet csinálni, addig átveszem” Családjának első szám első személyben mesél mindenről amit valójában én csináltam. “Lenyírtam a füvet, voltam bevásárolni, stb”


Hogy lehet ezt kibírni?


nov. 18. 09:57
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
41%
Na ezért nem vállalok többek között gyereket..mert tönkreteszi nagyon nagy átlagban a párkapcsolatot! Aztán meg ha pasiként elhagyod őket, örök életedre a nyakadra fog járni az asszony és ugyanúgy mindenfélét a fejedhez fog vágni. Kivánom, hogy találj egy sokkal jobb életet magadnak, mert ez így nagyon nem normális állapot! És a nönek nem lehet mindig mindent a gyerekre fogni.. ;)
nov. 19. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/50 anonim ***** válasza:
81%

Igazi mártír.

Szerintem nem gondolt bele milyen sz4r is a gyerek, elb4ssza majd vele az egész életét.

Most azért utál téged, és adja magát elő mindenkinél.

nov. 19. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

#30 nagyon szépen leírt egy-két szép kompromisszumot, csak kérdés hogy az anyuka hajlik e rá, vagy inkább maradni akar a mártír szerepében, mert ha az utóbbi akkor veszett ügy. Arról nem is beszélve, hogy a korlátozások miatt mégnehezebb ez az egész kikapcsolódás dolog, hisz szinte minden zárva van és 8 után nem hagyhatod el a házadat, hacsak nincs kutyád vagy nem dolgozol.

Minden esetre kitartást kérdező, ahogy a válaszokon is látszik, néhány nőrátsamnak tényleg elmegy szülés után az esze.

nov. 19. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/50 anonim ***** válasza:
19%
akkor lathattad a baráti körben vagy rokonságban, hogy a gyereknevelés, kisgyerekkel nem 2 emberes meló, főleg h te alig vagy otthon a munkád miatt..... nem tudom, hogy mire szamitottal? szamitottatok? majd a feleséged tolja az igád a gyerekkel nulla segítséggel. Ha megteheted, márpedig, ha ennyit dolgozol, akkor biztos keresel is,fogadj segítséged, vagy csúnya vége lesz, nő marad a gyerekkel, te meg mehetsz az utcára, aztán 2 hetente látod egy napra.
nov. 19. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kerülne a férj utcára válás után? Nem inkább anyuka nyomorog a gyesből (persze, kap gyerektartást), majd próbál meg egy fizetésből gyereket nevelni? Akkor aztán egyedülálló anyaként nagyon sok lehetősége lesz az énidőre, kikapcsolódásra, és segítséget is kap. Ja nem. A férjnek milyen problémája lesz? Nem ba**tatják konstans meló után? Vajon milyenek az új pár találásának lehetőségei egy egyedülálló anya, ill.egy hétvégi apuka számára? Én az utóbbira fogadnék. Ki van jobban kiszolgáltatva? Ki szorul rá a másikra? Ezzel szemben ki ba**tatja a másikat? Én tényleg nem értem, miért nem lehet gondolkodni. Sok nőnek mintha elmentek volna otthonról szülés után. De az esetek nagy részében előtte sem gondolják végig az emberek, mivel jár egy gyerek. Ez persze a férfiakra is igaz. A kérdésre visszatérve: Igen, szinte senki nem így képzeli, de a gyerekvállalás óriási testi-lelki-egzisztenciális változás, aminek a valós nehézségeire az emberek általában nem tudnak előre felkészülni. A nehézségekről nem illik beszélni, elvárás a friss szülők felé, ússzanak a boldogságban. Aki látott már gyereket közelről, tudja, hogy ez hazugság. De beszélni nem illik róla. A szülőknek pedig nincs, vagy alig van segítsége.
nov. 19. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
igen sajnos nagyon rama nagyon magukra vannak hagyva a friss szülők. :( és sokszor amit a szülőktől nagyszülőktől kapnak segítséget, azt inkább hagyjuk .... bár biztos hogy van olyan aki önzetlenül csinálja, nálunk nem ez volt a helyzet. viszont pár év ez a nagyon nehéz időszak utána minden annyival könnyebb lesz, ezt akkor én sem hittem el. mennyi idős a gyereketek? az sem lehet véletlen hogy nagyon gyakori válás a kisgyerekes szülők körében.
nov. 19. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/50 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem azért írta az utcára kerülést, mert ha van egy közös ingatlan és a bíróságnak döntenie kell, akkor jó eséllyel nem a szoptatós anyukát rakja ki a lakásból.


Amúgy borzalmas ez az egész, ilyenkor kéne a pároknak a legjobban összezárni és kitartani egymás mellett. Nagyon nehéz mindkét fél helyzete. De azért ott hagyni az anyukát egy csecsemővel, az nettó gyávaság és gerinctelenség. Pontosan tudják a férfiak, mennyi meló van egy babával, még ketten is alig bírnak vele, innen dobbantani nagyon undorító. Igen biztos vannak hisztis sárkány anyák, de azért ha előtte normális ember volt, akkor jó eséllyel a szülés és a kisgyerekkel járó stressz meg fáradtság hozza ki belőle ezt az elviselhetetlen stílust. Nem varázsütésre lesznek az addig kedves cuki nők agresszív házisárkányok, ezt azért ne gondolja senki. Meg kell vele beszélni, hogy mitől érezné jobban magát, hogy lehetne neki segíteni, ez a férfi helyzetén is könnyít. Az mindenesetre biztos nem megoldás, hogy odavágom egy valszeg végletekig kikészült nőnek, hogy na változzál meg vagy itt hagylak... nyilván ehhez kell az anya részéről is az együttműködési hajlandóság, de azért próbálkozzunk legalább kommunikálni egymással.

nov. 19. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/50 Sajtostallér válasza:
100%
Hát elkeserítő a válaszok egy része. A férfi leírja a saját oldalát, hogy mit tesz bele, erre valaki szerint biztosan ferdít, nem is úgy van, szégény anyuk sajnáljuk már meg. Ti elsiklottatok egy két dolog felett. Pl. ez egy anonim oldal, nem kell neki hazudnia hogy jó fényben tüntesse fel magát, és ferdítsen a valóságon, hiszen senki sem tudja hogy ki ál a kérdés mögött, emiatt haszna sem származik abból ha a saját fényezése miatt ferdíti a valóságot. A másik, amiket ír a nőről. Kedves kérdező, nagyon sajnálom hogy a gyerek a legrosszabbat hozta ki a feleségedből. A legrosszabb énjét, amit ezelőtt nem ismertél. A viselkedése gusztustalan, egyoldalú, és nagyon ellenszenves. Az hogy azt sározza, aki mellett teljes válszélességgel ki kéne állnia, nagyon rosszindulatú. Kérdezd meg tőle, hogy mi haszna származik abból, ha elmar maguk mellől téged. Hogy miért azt bántja, és sározza, akivel elképzelte az életét. Akivel gyerket akart elvileg vállalni, és vállalt is.
nov. 19. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a kommenteket,de én két éve vagyok a lányommal itthon,apa reggel 7 megy este 8 vagy utána ér haza..Már igazán semmit nem tud csinálni vele,de én nem vadaskodom ,értünk dolgozik ,hogy vegyünk lakást .Nem irigykedem másra ,hogy hova megy a gyerek mellett mert én gyerekkel is elmentem fodrászhoz stb.De én tipikus az az ember vagyok aki szeret is otthon lenni,és gyerekkel lenni.Uljetek le és kérdezd meg O hogy látná jónak! Én férjem is megkérdezte ,és én így látom jónak ,hogy mindent megcsinálok mire hazaér mert nagyon fáradt.Nem kell se fozzon se mosogasson,se gyereket furdetnie.Aztan majd ha elmegyek én is melózni akkor felosszuk a feladatokat.Jahh és nincs mama sem bébiszitter sem .
nov. 19. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
Virulitas csepp
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Én senkit nem akarok megbántani nő vagyok én is ,de a mai nők többsége mindenért sír... Ilyenkor büszke vagyok magamra ,hogy segítség nélkül nevelem a gyerekem és nem panaszkodok folyton.Minden csak döntés kérdése,akarom megcsinálom.! Nem rinyalni kell még panaszkodni,a másik hogy mindig azok a nők panaszkodnak ahol mama van ,segít is.Azok mit tennének ha úgy nevelnenek gyereket mint mi nők akiknek nincs segítség mert külföldön vagyunk?! Szóval nem panaszkodni kell hanem csinálni.
nov. 19. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5
Rejtvényfejtés ingyenesen

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!