Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam! A férjem olyan képeket küldött egy másik nönek amin egy "bizonyos" testrésze van. Normális? Ti mit tennétek a helyemben?
Kiplakátolnám a képpel és a telefonszámával a környéket.
:D De minimum körüzenetben elküldeném az ismerőseinek a sztorival együtt :D
Amúgy ez nálam instant válás.
Válnék.
egyébként meg, ha lefeküdtek párszor, mért küldi el neki fényképen? semmi újat nem tud mutatni neki...
Kérdezd meg a párodtól, hogy mit szólna hozzá, ha más pasiknak küldenél képet a muffodról.
Tedd lapátra, de előbb üsd himbilimbin vele:D
"Csak azt nem ertem h ez a prud gyk asszonysereg h jar nudista strandra.." - nyilván meg sem fordul a fejedben, hogy van olyan ember, aki nem jár nudista strandra, mert undorodik az elhízott, szottyadt, vén, szőrös, stb. közönségtől.
Kérdező: nagyon egyszerű kérdés. Elválnék. Amennyiben ez a tegnapi nap történt volna, a mai napon már nem élnénk egy háztartásban.
Azért ne tegyük egy lapra a nudista strandot, és a nemiszervről készített fotó küldözgetését.
A nudista strand nem arról szól, hogy mutogatk magunkat, és bamuljuk a többi meztelen embert..
Pont az ilyenek miatt nem megyek, mint te, akik csak mereszteni mennek a szemüket...
Én válnék, exbarátnőnek az duplán felháborítő..
Honnan tudtad meg?
Én is nyomtatnám aztán valami frappáns szöveget írnék rá, és/ vagy csatoknám a válási papírokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!