Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyagias gondolkodású férfit meg lehet változtatni?
Akkor meg miért nem hagyod ott???
2014. máj. 11. 15:43
22/49 A kérdező kommentje:
Még ahhoz hogy állítólag el vagyok tarva: miután szerencsére sikerült újra állást találnom (ami tény hogy nem fizet vmi jól de nem vagyok munkanélküli) azután ha elmentünk vásárolni a fizetésemböl, mindig mondtam neki hogy ha valamit szeretne azt tegye be a kosárba, cigit is én szoktam akkor neki venni. Miután elfogy a fizetésem, és kénytelen vagyok töle pénzt kérni, akkor meg pár nap mulva a fejemhez vágja hogy töle kértem. Most akkor menjek le a szintjére és vágjak vissza hogy az én pénzemen vett mosógépben mosom a ruháit stb??? Arra én sosem volnék képes, sosem mondtam neki ilyesmit de még csak hasonlót sem.
Tehát a következő lépésként jeleneteket mutatsz be, amik vagy igazak vagy nem, vagy ferdítesz vagy nem. Például lehet, hogy az az őrjöngés nem volt őrjöngés, csak neked nem tetszett, hogy szóvá tette a 100 ft elvételét. Honnan tudjuk? Az ő álláspontját nem ismerjük.
Az meg vicc, hogy te nevezed őt anyagiasnak, miközben te követelsz tőle anyagiakat a semmiért.
2014. máj. 11. 15:51
Te nagyon hülye vagy.
Nem tűrni kell, meg visszavágni, hanem otthagyni. Mazochista vagy?
2014. máj. 11. 15:52
25/49 A kérdező kommentje:
Azért nem hagyom ott, mert ez egy 10 éves kapcsolat és az anyagiaskodását leszámítva jól megvagyunk. Egyébként 6 évet éltünk az én szüleimnél, ahova neki egy fillért nem kellett fizetnie.
Újra megkérdezem, mert látom elkerülte a figyelmed. Mikor megismerkedtetek más volt? Ha ekkora szemétláda, akkor miért nem hagyod ott? Miért maradtál mellette az első pár alkalom után?
2014. máj. 11. 15:52
"Magával szemben anyagilag nagyvonalú, de a társával zsugori, és érezteti hogy felsöbbrendü, mert jóval többet keres mint a másik."
Ez nem sima anyagiasság. Ez ferde gondolkodás, ok nélküli felsőbbrendűségi tudat, tiszteletlenség, szeretetlenség...
Az ilyen emberrel kár kezdeni, csak szenvedést okoz, megváltoztatni az ilyen súlyos dolgokban úgyse lehet.
2014. máj. 11. 15:53
28/49 A kérdező kommentje:
Mint mondtam más volt. Amikor 6 évig a szüleimnél laktunk, akkor nem ilyen volt. Amióta összeköltöztünk, azóta ilyen. Én meg amikor tehetem veszek neki dolgokat pl a horgászat a hobbija (de versenyre is szokott menni) akkor veszek neki vagyis adok neki pénzt a horgászkütyükre.
Megértelek.
nem fog változni.
Azt tudod tenni, hogy a fizetésed nem adod oda neki (nem veszel neki cigit, kaját stb.) A rezsi felét fizeted és annyi. Ha vesztek pl. mosóport ott helyben elkéred tőle az árának a felét. ugyanígy mindennel. Kaját ne vegyetek közösen.
2014. máj. 11. 15:56
Akkor ezentúl ne adj neki semmire pénzt, és ne vegyél neki semmit, csak magadnak. Ha meg akarja enni a kajádat szólj rá, csak magadnak főzz! Ha valamiből mégis fogy, akkor verd ki a balhét.
2014. máj. 11. 15:58
Kapcsolódó kérdések: