Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy anyagias gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy anyagias gondolkodású férfit meg lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Hajszolja a pénzt, és a másik (aki kevesebb fizetéssel rendelkezik) fejéhez vágja hogy ez és ez az övé, mert ö dolgozott meg érte, az ö pénzéböl vette, tehát az övé. Magával szemben anyagilag nagyvonalú, de a társával zsugori, és érezteti hogy felsöbbrendü, mert jóval többet keres mint a másik. Hogyan lehet ezt hosszú távon kibírni, és van-e megoldás?
2014. máj. 11. 15:13
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Ez egy pitiáner dolog de leírom: pár napja vettem magamnak müzliszeletet, hogy holnap azt viszem be magammal dolgozni. Ott volt amikor vettem, kérdeztem kér-e, de azt mondta nem. Erre ma reggel megette. Piti kis dolog, de ö ilyen.
2014. máj. 11. 16:01
 32/49 anonim ***** válasza:
Megtudnád azt mondani, hogy miért vagy vele? de őszintén ám!
2014. máj. 11. 16:02
 33/49 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Vagy lesüllyedsz az ő szintjére, és ugyanazt csinálod vele, amit ő veled, vagy nem fog itt változni semmi, vagy ha mégis, akkor rossz irányba.

Vagy a saját fegyverét fordítod ellene, vagy elcuccolsz, amíg nem késő.

2014. máj. 11. 16:04
 34/49 A kérdező kommentje:
Huncut szamuráj! Olvass vissza, válaszoltam egy ilyen kérdésre.
2014. máj. 11. 16:04
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok akit "okoskának" neveztél, tudod mit akkor csak tűrjél!
2014. máj. 11. 16:06
 36/49 A kérdező kommentje:
Plussz a szüleim így is sokat segítettek nekünk/nekem anyagilag éveken át, én szégyenlem magam emiatt, én öket anyagilag nem tudom támogatni, "csak" lelkileg és ha betegek akkor azonnal (ha éjjel van baj akkor is) ott vagyok náluk. Rajtam kívül a családból ilyen téren egyedül rám számíthatnak én pedig csak így tudom meghálálni nekik a sok-sok segítséget amit kaptunk/kapok tölük.
2014. máj. 11. 16:09
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, milyen megoldást vársz. 10 éve vele vagy, legalább 4 éve ilyen, te mégis vele vagy 4 éve. Nem vagy belé szerelmes, de nem hagyod el mert "ez egy 10 éves kapcsolat".

Nem sok megoldás van:

- leülsz vele megbeszélni és ultimátumot adsz neki

- külön kasszán lesztek, de ha jól értem akkor te most nem dolgozol, tehát ez nem túl jó ötlet

- tovább marad minden a régiben

- elhagyod

2014. máj. 11. 16:09
 38/49 A kérdező kommentje:
Van munkám, csak klasszisokkal kevesebb a fizetésem mint az övé, amit szintén a fejemhez vág rendszeresen.
2014. máj. 11. 16:11
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

"Hagyd ott. Okoska! Ha anyagilag jobban állnék akkor megtenném nem gondolod?"

Tehát te ugyanúgy anyagias vagy. Függsz tőle... Nos,

akkor nyeld tovább a békát, aranyom! Érdekes, az ilyen anyagias pasik mellett mindig az anyagias p***ák kötnek ki, csak aztán látják, mégsem olyan jó csókát választották, mert ez nem az a "tejben-vajban fürdetlek" típusú ürge. Hát ez szopás!

2014. máj. 11. 16:12
 40/49 A kérdező kommentje:
Ha neked anyagias p vagyok azért mert ha elfogy a fizetésem, akkor töle kérek pénzt alapvetö élelmiszerekre, (nem csilli villi xir xarokra stb) akkor ok ilyen felfogás miatt anyagias p vagyok.
2014. máj. 11. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!