Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/163 A kérdező kommentje:

De, mégis írok ide, mert egyeseknek annyira eldurrant az agyuk, hogy priviben is támadnak.

Fórumozós2014

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 14:48

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

"Köszönöm annak a néhány embernek, aki megértette, hogy miről beszélek, nem pedig kikiáltott mindenféle utolsó pénzéhes r.b@n.cnak. Oké, tudomásul.."

Az üzenet szövege: Megint 20as vagyok: "Szerintem ez irreálisan sok,"...szerintem ne hazudj tovább magadnak. :D :P Te írtad ezt is, nem én, és az igaz, hogy nem ismerlek, deha nem zavarna, akkor ezt meg se jegyezted volna!

Ezt elolvastad? Erre érdekes nem reagáltál már semmit se! Deha ennyire fényezni akarod magad továbbra is, hogy te milyen erkölcsös vagy, csak hajrá!

_Ezt_ kaptam. És azért is nyilvánosan válaszolok. Hol az ellentmondás? Szerintem irreálisan sok, igen, így van, nagy rá az esély, hogy ennek a 100ezernek csak kb a felét költi anyuka a gyerekre, a többit pedig magára. De ettől még nem zavar, mivel nem az én pénzemet költi a párom. Ha el akarja tartani a volt nejét is, tőlem tegye, amíg nem az én pénzemből teszi. De ne hazudjon. Pont.

Azoknak pedig köszönöm szépen, akik kedves, és normális hangvételű priviket írtak, mert azért szerencsére ilyen is van. :)

És akkor most fejeztem be a vitát.

2014. máj. 15. 14:55
 42/163 anonim ***** válasza:
70%

Ber-tb ugyintezo vagyok 22 kis es nagy valallanak,

de a HR-esek fizezese messze van a 620000 - tol :) :).

2014. máj. 15. 15:10
 43/163 anonim ***** válasza:
25%

Bocs, hogy beleszólok, de ha 720-at keres a párod,akkor a fizu 20%-a 144 ezer forint lenne...ennyi járna hivatalosan a z exfeleségnek...

Különben máris felmondok, megyek HR-esnek. Nem tudtam, hogy ilyen jól fizetik őket. :D

2014. máj. 15. 15:10
 44/163 A kérdező kommentje:

A bíróság sosem ítél meg irreálisan magas összeget, még akkor sem, ha apuka fizetése nagyon magas. Nem ítélnek 20%-ot hivatalosan, ha a gyerek(ek) nem "kerül(nek)" annyiba havi szinten.

Ki mondta, hogy HR-es vagyok? Hol olvastatok ilyet? Azt írtam, a HR osztályon dolgozom. Azt nem írtam, hogy mint középvezető. Azért nem írtam, mert nem tartozik a tárgyhoz. De látom, itt az az egyetemes cél, hogy belém köthessetek, nem pedig az, hogy érdemben válaszoljatok.

2014. máj. 15. 15:15
 45/163 anonim ***** válasza:
56%

37-es vagyok

csak válaszolni felejtettem el..

én is kiakadnék..

és nem nem a 100E ft-on..

szerintem ekkora fizu mellett teljesen korrekt..

Hiszen én is ott segíteném a gyerekemet ahol tudom, 100E meg sajnos baromira nem sok pénz... megkeresni általában igen, de elkölteni....

viszont ennyiből tuti befektetnék már neki, hogy megfelelően indulja az élete...

Azon akadnék ki, hogy hazudott...de csak akkor ha most amikor felhozom témának, akkor letagadná..

hiszen tényleg lehet, hogy akkor annyit fizetett, mert annyi amit "kell", aztán úgy gondolta fizet többet...vagy akkro is csak a megállapított összeget mondta, de ha most terelne, akkor kiakadnék...

2014. máj. 15. 15:15
 46/163 anonim ***** válasza:
31%

Lehet annyi járna, de ők 100-ban egyeztek meg.

Azért bántod, mert irígy vagy?

2014. máj. 15. 15:16
 47/163 anonim ***** válasza:
83%

Azért megnézném azoknak az arcát, akik most a Kérdezőt pocskondiázzák, ha náluk fordulna ez elő.

Oké az elején nem mondta el a férfi. De azért amikor összeköltöztek, akkor illett volna, hiszen ki tudja mi történik.

Tegyük fel a férfi elveszíti a munkáját, ott a bírósági iratba foglalt megállapodás, hogy 100 ezer forintot fizet havonta az exnejének. Ha csak akkor mondja el a Kérdezőnek, hogy baj van, amikor már fizetni kell a soron következő gyerektartást, az szerintetek helyes?

Jó persze, ha elveszíti a munkáját, akkor a körülményekre tekintettel kérheti majd a gyerektartás csökkentését, de azt mindannyian tudjuk, hogy sajnos nem egy nap alatt van meg.

Abban igazatok van, hogy a kapcsolat elején, amikor még nem tudja az ember, hogy mi lesz belőle, akkor nem feltétlenül kell mindent kiteregetni. Bár ha magától hozta szóba a férfi, akkor érthetetlen, hogy miért hazudott.

Viszont, amikor összeköltözött az új párjával szerintem nem ártott volna ezt is elmondani.

Kérdező neked viszont azt tanácsolom, hogy előbb beszélj a pároddal, nyíltan, hogy ez neked rosszul esett, de ne egyből szakításon törd a fejed.

2014. máj. 15. 15:17
 48/163 anonim ***** válasza:
31%
700 ezer fizetésból szerinted irreálisan sok havi százat lökni a gyerekének? Mert te írtad, hogy irreálisan sok. Ha majd a Te gyerekedet hagyja ott, és majd a 700 ezréből megérdemelnéd, hogy csak 40-et kapj. Úgy teszel, mintha nagyon sajnálnád szegény szorongó gyereket, közben irreálisan soknak tartod a gyerektartást. Talán szegény gyerek nem szorongana, ha az apjának nem lenne új nője.
2014. máj. 15. 15:18
 49/163 anonim ***** válasza:
65%
Jaj, komolyan mondom...savanyú a szőlő.
2014. máj. 15. 15:21
 50/163 A kérdező kommentje:
Igen, irreálisan sok. Egy ötéves gyerek nem kerül havi 100ezerbe, kivéve ha speciális, meg szuperdrága magánóvodába jár. De a kislány sima állami oviba jár, mert a szülei így látják jónak. Ha tetszik, ha nem, akkor is az a véleményem, hogy ez magas összeg. Másnak ennyi egy havi fizetése. De mondom, amíg nem az én pénzem megy el erre, addig nem érdekel. De ettől még véleményem lehet, ugye? Tarthatom soknak ezt az összeget, ugye?
2014. máj. 15. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!