Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férj parancsolgathat a feleségének hogy mit lehet és mit nem?
A jó házasság csapatmunka, egyenlő felek, megosztott feladatok: az lényegtelen, hogy hagyományos szerepek szerint, vagy mindent egyenlően, a lényeg, hogy KÖZÖS MEGEGYEZÉSen kell alapulnia.
A parancsolgatás és tiltás nem közös megegyezés, nem csapat, nem jó házasság. Vagy megoldjátok (ahhoz mindkettőnek be kell látnia, hogy ez így nem jó), vagy lapát.
Nekem próbálna meg valaki parancsolgatni :)
Mehetne utána oda, ahova csak akar :)
Kedves Szandra! Szerinted a férjed a főnököd? :))))))
Már az is gáz, hogy a kérdés felmerült benned!
"Előre én se tudtam hogy mi fog rám várni..."
Miért nem? Egy idegenhez mentél hozzá?
Én azt gondolom, hogy ami akkor volt, az akkor volt, a most meg most van. Ha most nem tetszik, meg lehet beszélni vagy ki lehet lépni a kapcsolatból. Mi tart vissza attól, hogy neked is legyenek elvárásaid, amiknek Ő feleljen meg? Mi kéne ahhoz, hogy normális, felnőtt ember módjára viselkedj és ne úgy, mint egy beosztott a főnökével szemben?
Nem enged el? Nem is kell engedélyt kérned. Egyszerűen bejelented, hogy mész. Ennyi! Ha még bunkó is, akkor ennyi se, csak menj. Utólag sem kell magyarázkodni. Megkérdezi hol voltál? Válasz: Semmi közöd hozzá!
De most komolyan, ilyen létezik még manapság? Miért tűröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!