Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg létezik olyan ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan ember aki nem csalja a párját, vagy csak én nem bírom ki nélküle?

Figyelt kérdés
Viszonylag későn kezdtem el szexuális életet élni,18 éves koromban. Akkoriban sokszor kifogtam hülye pasikat,de a szexet élveztem. A férjem volt az egyetlen,akiben meg tudtam bízni,így fiatalon,25 évesen hozzámentem. Egy idő után azonban rájöttem,hogy hosszú és unalmas úgy az élet,ha már csak vele lehetek. Nagyon jó férj és nagyon jó apa is,de szükségem van mellette másokra is. Valójában nincs bűntudatom és nem értem miért akkora bűn a megcsalás. Továbbra is jó feleség és anya vagyok,csak élvezem az életemet is. Nem tudom elképzelni,hogy van olyan ember,aki soha nem csalja a párját. Mindenki álszent vagy velem van a baj?

2017. nov. 1. 13:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%

Kapom a minuszokat majd,de én értelek.

Szerintem amig szerelmes az ember,addig nem csinál ilyet,de utána..

Sok az álszent,igen.Reggelig tudnék mesélni sztorikat,ez a való világ.. Jogos a kérdésfeltevésed.

2017. nov. 1. 15:55
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

21#

Agyalagyult vagy a kerdezovel egyutt.

Sokkal emberibb modszere is van ennek, mint a masik hata mogott valo fszokra pattogas. Tobbes, parcsere, stb. Ezek meg is lehet kozosen beszelni, hogy milyen volt, ki hogy erezte magat. De nem. Ti a gyava nyul taktikat valasztjatok. Gratulalok.

2017. nov. 1. 16:19
 23/29 anonim ***** válasza:
13%
Nézőpont kérdése. Ha unja arról nem tehet. Mondtad a férjednek h unalmas? Mit tudna tenni? Egy hete költözzön el, aztán csak hébe hóba találkozzatok új helyszíneken. Vagy éld ki magad pasikkal, utána visszaállsz a nyugalmas időszakra. Lehet nem kapod meg tőle, h nőnek érezd magad mellette. Nagyon sok tartós kapcsolatban megcsalják egymást, nem jó, de nem véletlen alakult így ki...nyitott kapcsolat csak nem működik. Megcsalás is csak addig mig nem derül ki. Utána pokol. Kockázatos, sokat nyersz, sokat veszíthetsz. Vállalod ezt a kockázatot? Emberek érzelmileg monogámok, testileg poligámok.
2017. nov. 1. 16:24
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

*22: Kellemetlen,ha a való világ betolakszik ide a gyik álmodozó,naiv 20 éves átlagú közössége közé:))

Elhanyagolt nők,rossz kapcsolatok,unalom,az ezekben érintett személyek szinte mind meglépik,ha alkalom van rá,és aktívak.

Sokszor még akkor is,ha ok sincs rá.

Ez a valóság..

2017. nov. 1. 16:40
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hivjak gyavasagnak. :)

Nyilvan egyszerubb, mint oda allni a parod ele es meg mondani neki, hogy ,, szivem, szeretnem massal is, benne lennel tobbesben??,,

Es talan meg a ferj is akarna. Lehet hogy is szivesen betenne masnak,csak van annyi gerince, hogy nem, mert van parja.

Ez miatt kene legalabb oda allni ele, es megmondani, hogy nyugodtan kurogasson mast, hisz a kerdezo is ezt teszi. Aztan lesz egy szep nagy baci birodalmuk.

Ja es a gyereknek errol nem kene tudni. Az en szuleim is csaltak egymast, el is valtak, azota szar az eletem. Utalom mint kettot.

Szoval ettol megkene kimelni.

2017. nov. 1. 16:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, hogy így érzel, viszont az lenne a minimum, hogy megbeszéled a pároddal. Lehet ő is rajta lenne. Igazságtalan így.
2017. nov. 2. 07:15
 27/29 anonim ***** válasza:
30%

"*22: Kellemetlen,ha a való világ betolakszik ide a gyik álmodozó,naiv 20 éves átlagú közössége közé:))"

Nyugi, kell az utánpótlás. :D

5-10 év és ezek a naiv bohócok a családi kapcsolatok kategóriában fognak izomból fröcsögni, gyűlölködni mindenki ellen, akinek kicsit is jobb az élete, mint az övék, ami egyébként egy rakás szar volt mindig is és persze mindenki hibás érte, csak ők nem;)

2017. nov. 2. 07:59
 28/29 anonim ***** válasza:
Érdemes ilyenkor megfordítani a kérdést, hogy benned mi játszódna le, ha kiderülne h megcsal a férjed.
2017. nov. 5. 13:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Én férfiként teljesen megértem a kérdezőt.

Nős vagyok, 3 gyerekem van, nyugodt családi életem van.

De emellett kell valami plusz izgalom, amit a nejemmel nem élhetek meg, így ismerkedem másokkal is évek óta.

Volt már jónéhány izgalmas kalandom, általában 1-2 alkalom után abbahagyjuk az adott partneremmel, olyankor megnyugszom és otthon is türelmesebb vagyok.

Szeretem a családom, de a változatos szexet is szeretem

tegnapelőtt 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!