Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megunt volna? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betssyke kérdése:

A barátom megunt volna? Vagy másra vágyik?

Figyelt kérdés
Szóval 3 éve vagyunk egy pár,több mint 2 éve élünk együtt és egyben meg is kérte a kezem már. És az a problémám hogy mindennap ugye találkozunk,de igazából nem sokat mert ő nappal dolgozik én meg éjjel. És az a problémám hogy egyszerűen nem akar vagy nincs kedve lefeküdni velem. És ráadásul ha le fekszünk akkor is úgy hogy elötte veszekedni kell és nekem kezdeményezni. De egyszerűen már hülyének érzem magam hogy én mászokra rá mindig és pláne mikor elutasít hogy fáradt vagy fáj valamilye akkor leginkább sírnék. Már mindenre gondolok hogy mért nem,de azt mondja szeret,de nem igényli a szexet és hogy én szexmániás vagyok. 24 éves vagyok ő 25! Normális az hogy hetente-másfél hetente egyszer vagyunk együtt és általában nem tart 10 percnél tovább??? Már nem tudom mit csináljak! Tiszta hülyén érzem magam! Segítsetek légyszives mért van ez vagy mit tanácsoltok? Beszélni nem lehet vele erről mert felhúzza magát és csak veszekedés lesz belőle.. :((((
2010. júl. 21. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
egyetértek azzal, hogy ez ideiglenes állapot. nálunk is volt ilyen, nem volt könnyű, az állandó kétségek, hogy most akkor szeret még? vagy már megcsal? vagy már nem akar velem lenni? vagy meghíztam? és ha beszélni akartam vele, akkor csak összevesztünk, mert felhúzta magát. de aztán maguktól rendezőtek a dolgok valahogy. egy idő után már én sem kívántam őt annyira és lehet hogy ezért? de lehet, hogy ez csak egy rossz időszaka volt valamiért és egy kicsit elgondolkodott.nem tudom, de az biztos, hogy mindenkinek vannak ilyen és olyan időszakai. kinél hogy, kinél mi, kinél mikor. fel a fejjel, ne idegeskedj ezen, majd változik ez a dolog. max próbálj türelmesebb lenni. sexi ruci, kedvesség, kedvenc kaja, romantikus este. dobd be magad, próbálj meg új dolgot belevinni. aztán hátha. én egyszer csináltam egy meglepi estét. az úgy zajlott, hogy hétvége volt, délután elkellett mennie, addig én mindent megszerveztem. a kedvenc vacsiját megfőztem, vettem pezsgőt, bort, behűtöttem, teleraktam a szobát gyertyával, lassú zene ment, felvettem egy nagyon dögös rucit és csináltam egy játékot, ami társasjáték szerű volt, de kártyákat kellett húzni, rávolt írva valami (activity szerű) és mindig vagy levenni kellett valamit a másikról, vagy valahol megcsókolni, vagy inni. szóval annyira jól sikerült az este hogy akkorát szeretkeztünk, hogy még másnap is csak lestünk ki a fejünkből, hogy milyen jó volt (izgi volt, húztuk egymást, új volt). próbáld ki, hátha. de akár elmehettek együtt kirándulni is, vagy biciklitúrára, vagy piknikezni, vagy ilyesmi és közben az erdőben lehet csinálni bármit. lehet,hogy neki ez fog bejönni, nem tudhatod. tapasztald ki, de a lényeg hogy egy nőnek ilyenkor kitartónak kell lenni.
2010. júl. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!