Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz hogyha egy 20 eves pasi meg szuz, es nem volt meg egy normalis kapcsolata?
ugyertem h komoly kapcsolata.es a jelenlegi 2honapnal szunetet ker.
lehet ez az oka ?
Melyik törvényben van leírva feketén-fehéren, hogy kinek hány éves korában kell elveszteni a szüzességét és mikor, kivel, meddig kell járnia és ha nem akkor gáz?
Most komolyan miért akarja mindenki mások értékítélete és életfelfogása szerint élni a SAJÁT életét.
Egy a lényeg neked jó legyen ahogy élsz mások meg le vannak sz@rva, mert egy életed van úgy élj ahogy neked tetszik. Nehogy már mások szabják meg mikor szeretkezzen, csókolózzon, járjon, házasodjon, egyen, igyon barátkozzon az ember. Mindenki foglalkozzon a saját kis sz@ros életével.
Ami a kérdésedet illeti: NEM GÁZ
aki szerint gáz az pedig magasról le van sza.rva.
Mert ki a fa.szom, hogy érdekeljen a véleménye hiszen egy senki. Relax srác.
Éld az életed ahogy neked tetszik és ne legyél befolyásolható., mert az szánalom.
Ennyi.
Én is az vagyok,és még nekem se volt barátnőm.De próbálok nem görcsösen gondolni rá és így hátha sikerül valami.Az a lényeg h ne stresszel magad emiatt;)
F/17
U.i.: utolsó 18éves lány,hol laksz?:$:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!