Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti már kerültetek ilyen érzelmi hullámvölgybe? Volt hogy bizonytalanok voltatok az érzéseitekbe? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
A barátnőm szünetet akar mert nem tudja hogy mit érez. Állítása szerint nem szeret annyira mint kéne. 2hónap után szerinte már tombolnia kéne a szerelemnek.Szerintem nem...
Megállapodtunk hogy a héten szünet és ha vasárnapig nem hiányzok neki végleg szakítunk...
Szerintetek mi lesz?Fog keresni?
2010. nov. 3. 09:56
1/6 anonim válasza:
Hát ezt csak ő tudja,hogy fog e keresni.
Még változhat a véleménye,az érzelme.
2/6 anonim válasza:
nem is tudom ennyi idő vajmi kevés ehhez én se szerettem rögtön bele a mostani páromba de apránként bele bolondultam, szóval olyan hogy szerelem első látásra nincs ez egy hülye elképzelés. és ilyen kevés határidő alatt már nem is fog beléd szeretni.
3/6 A kérdező kommentje:
De azért csak hiányoznék neki?? Hisz majdnem egy hét...
2010. nov. 3. 10:10
4/6 anonim válasza:
ha mar nem szeret akkor nem ertem miert hianyoznal neki???? na jo,nekem is hianyzik a kutyam,de nem ugy.lehet hianyzol neki csak nem ugy.
5/6 anonim válasza:
Tapasztalat:
Nálunk ez fordítva volt. A fiúm szakított, én meg próbáltam visszaszerezni. Aztán leállat, és ő rádöbbent, hogy mennyire hiányzok neki. :/
Másik barátom pedig nem is szeretett, és hosszú hosszú időkön keresztül csak a megszokás tartott össze minket. Bár ez alatt az idő alatt még én halálosan szerelmes voltam belé!
6/6 anonim válasza:
Érdekes. Biztosan szeret ami nem feltétlen szerelem. Amikor a barátommal vagyok akkornem érzem annyira hogy szeretem, de mikor éppen nincs velem 5 percre eszméletlenül hiányzik. Én sem értem miért. De szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!