Hogyan tudnám kideríteni, hogy megcsal-e a párom?

válasza:Ezaz egész kamu a részéről.
Kérdezz meg nyugodtan egy orvost.

válasza:"...nőkre nézve csekély esély van rá, hogy fertőző lehet,..."
Ez a része kamu. Konkrétan írd már le, hogy mit kapott el! Még a teljesen közönséges hüvelygomba is veszélyesebb a nőkre, meg úgy általában szinte minden fertőzés. A felfázás is.
Mi az, ami a férfiakra veszélyesebb, a nők cselély eséllyel kapják el? Maximum a heresérv, de az nem nemi úton terjed.
Kérdés, hogy miben hazudott még?
HPV
Idegen női hajszálak az ágyában, szobájában, egy olyan személyre fogja akinek se nem olyan színű, se nem olyan típusú a haja
És az enyém sem természetesen, de találd ki hogy kié igen
De köti az ebet a karóhoz, hogy pedig abban a szobában senki nem jár rajtam kívül, senkivel nem találkozik, hogy hazavigye a ruháján
Az óvszer a kocsijában fogy, de azt mondja hogy a haverjának osztogatja akit 1szer elvitt egy csajhoz
Később direkt rákérdeztem, amúgy szerinte semmi nem történt a haverja meg a nő között
De nagyon jó barátok és el bírom képzelni hogy cukkolásból osztagatja neki
Egyébként sose mondtam neki kire gyanakszok, és nem is szoktam szóba hozni ezeket
Volt egy idő amikor el is hidegültünk kicsit, rengeteget dolgozott ez biztos, de alig beszéltünk néhány mondatot naponta mert nem volt ideje írni
Azóta ezen változtatott

válasza:Hát mondjuk az, hogy a HPV nem veszélyes nőkre, az erős túlzás. Konkrétan méhnyakrák okozója, de végül is...
Olyan, hogy meglepiből megjelensz nála, amikor nincs megbeszélve, vagy ilyesmi? Sőt, egyezetetve a barátnőddel, amikor ő PONT NEM ÉR RÁ, mert éppen valakivel találkozik, akkor esetleg le lehetne őket buktatni, ha éppen véletlenül igazad van.
Egyébként tényleg gyanús, ahogy leírod. Bennem is felmerülnének kérdések, pedig én alapból olyannyira nem vagyok gyanakvó, hogy kb ha in flagranti találnám a férjem, akkor gondolkodnék el azon, hogy esetleg megcsal-e.

válasza:Ezekbol az szokott lenni hogy össze is jönnek
Tehát ha csalna vele már rég le is cserélt volna rá szerintem.
Itt szerintem vmi netről szedett kvák lehetnek a képben inkább

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!