Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban volt a legelső barátod/barátnőd? Mennyi ideig voltatok együtt? Miért szakítottatok? Szokott az eszedbe jutni?
14 voltam ő 16.
1évig tartott
Azért lett vége mert külföldre költöztek:(
A mai napig gondolok rá szeretem.
Most is várom hátha rámir facebookon...(mindig én szoktam irni neki)
16-19 szintén:)
Azért szakítottam, mert elegem volt abból, hogy 1,5 év után minden fontosabb volt, mint én...pedig cssk hétvégén találkoztunk.
De nem akartam lépni, mert azt hittem még szeretem, és féltem a magánytól.
De aztán most júniusban 2 hét szünetet kértem, 1-2 napig vacak volt, de legalább rájöttem, hogy ez kizárólag megszokás volt. Na meg, mint az 1. válaszoló, kiélésre vágytam:) nem bántam meg:)
És végleg szakítottam.Szeptemberben új pasim lett, akit sokkal, de sokkal jobban szeretek!!helyette már nem kell másik:)
És néha gondolok rá, de legtöbbször azt, miért is voltam együtt vele...:)
22 évesen volt az első szerelmem és azóta is tart és mikor alszok akkor is csak ő jár a fejemben
23/f
16 éves voltam, 9 hónapig tartott. A srác szakított velem, valami nagyon béna dumával. Gyakorlatilag az összes üres dumát felhozta "Szeretlek, de már nem úgy" "Próbáltam küzdeni ellene", és a legborzasztóbb, hogy "remélem azért barátok maradunk", ja, és megígérte, hogy mindenben segíteni fog nekem.
A háttérben persze több oka volt ennek a szakításnak. A legfőbb az, hogy visszament az exbarátnőhöz. Nem tetszett neki, hogy komolyan veszem a tanulást, hogy határozott elképzeléseim vannak a jövőmről, nem tetszett neki az anyai kontroll, és nem néztem jó szemmel, hogy dílerkedik. Egyszerűen nem volt neki ez így jó, hogy nem olyan típusú nő vagyok, akin uralkodhat.
Aztán a szalagavatón lett volna rá szükségem. Swinget táncoltunk, és pár kellett volna. Persze, több volt a lány, mint a fiú az osztályban. Szükségem lett volna egy srácra. Felhívtam, megkértem, hogy táncoljon velem. Valami nagyon hülye dumával lerázott. Hát, eddig tartott a fenenagy barátságunk. És nem, nem gondolok már rá. Lezártam. Azóta lett másik kapcsolatom, 5 éve vagyunk együtt, és boldog vagyok.
22/N
14 voltam, ő 15.
2 évig tartott.
meguntuk egymást szerintem és azért lett vége.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!