Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát komolyan elröhögtem már magam, hogy ennyire rajtam spórol! Szerintetek? Kérlek szóljatok hozzá, ha tudtok.
Ma este egy palacsintázóban ettünk a barátommal.Tudni kell,hogy sosem hív meg semmire,mindig magamnak kell fizetnem a saját kajámat,ő pedig fizeti a sajátját.Ha moziba megyünk én fizetem a jegyemet,a kaját ő veszi.H itt van nálunk és pl pizzát rendelünk mindig én megyek ki a futárhoz fizetni.
Szóval mondtam a csajnak,hogy mit kérek,látta,hogy együtt vagyunk,de azért megkérdezte,hogy:"Számolhatom egybe?"Én mondtam,hogy:"Külön légy szíves"..de közben halkan a barátomat is hallottam,hogy ezt mondta..kérdezte,hogy mit kérünk inni,én kértem egy ásványvizet,a barátom meg szó szerint azt mondta,hogy:"Én meg majd iszok belőle"..erre néztem egy nagyot,de már a csaj is(iszonyú kellemetlen volt),hogy hogy lehet ennyire spúr?..Aztán tényleg ketté öntötte a vizet az asztalnál.Végül akkora volt a palacsinta,hogy elcsomagoltattuk.Kérdezte a drágám,hogy:"Ugye ingyen van az elcsomagolás?"..mondom,a dobozt biztos ki kell fizetni..Na és mikor mondta a csaj,hogy 50 Ft-lesz a csomagolás,akkor,mintha valami nagy gavallér úriember lenne megszólalt a barátom,hogy: "Fizetem én"..200-ast akart adni,a csaj kérdezte,hogy nincs-e 50-esünk?..belenyúltam a pénztárcámba,odaadtam egy 50-est és kijöttünk..
Azért azt is leírnám,hogy nem olyan helyzetben van a barátom,hogy nem lenne pénze..sőt..(Na de látszik,hogy nem a pénzért vagyok vele,mivel soha semmit nem kapok tőle!) (: Másfél éve vagyunk együtt.
"Pontosan,túl türelmes voltam/vagyok,csak tűrtem.."
Ezek szerint kezd betelni nálad a pohár? Amúgy elég vicces sztori, olyan morbid, hogy már humoros :) Nem is tudtam, hogy van olyan fiú aki ennyire a fogához veri a garast. Nem azt mondom, hogy neki kéne fizetnie, de most akármennyire csóró valaki 500 Ft-ot rá tudna szánni a barátnőjére nyugodtan. Egyébként én sem fizetném a barátnőm kajáját, egyéb dolgait mivel én sem vagyok bank meg jótékonysági intézmény, de ez egy kicsit túlzás az ő részéről.
Ezzel nem lesznek problémák a későbbiekben ? :D
Szerintem beszéld meg vele, hogy ne haragudjon, de ez egy picit túlzás, ha erre felkapja a vizet vagy valami akkor gondolkozz el azon, hogy biztos hogy ezt képes leszel elviselni.
Jól teszi. Nyilván nem úgy lett sok pénze, hogy vagyonokat költ a csajokra.
"mindig magamnak kell fizetnem a saját kajámat,ő pedig fizeti a sajátját."
Nem értem, hogy ezzel mi a probléma. Így lenne a normális. Egyik fél sem különb a másiknál. Tudom, a férfi dolga, meg udvariasság stb. De szerintem az udvariasság kimerül abban, hogy lesegíti a kabátodat, vagy előreenged.
00:27
De az innivalót nem veszi meg magának, hanem a barátnőjéét issza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!