Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas intelligenciám miatt sok fiú nem mer közeledni, csak a nagyon okosak és csúnyák. Mit tegyek?
A fiúk félnek az okos lányoktól ez köztudott, de sajnos én majdhogynem ilyennek születtem:( A barátnőim szerint ez lehet a baj. Mit kellene tennem, hogy ez ne akadályozza az ismerőseimet a kezdeményezésben? (igen jól nézek ki mielőtt valaki azt írná, hogy ez lehet a probléma)
17/L
Azt elmondanád hogy a magas intelligenciád hogyan mutatkozik meg a külsődben?
Az pedig hogy csak csúnyák próbálkoznak, nem készteti a magas intelligenciád arra hogy gondolkozz és rájöjj, lehet (ismetlem lehet) nem olyan szép mint amilyennek te és a barátnőid hiszik
Háát ha ezt elhitted a barátnőidnek, akkor nem lehesz túl okos :D már bocs, nem inkább a külső tart vissza másokat?
Egyébként én direkt szeretem az okos lányokat!
Magas intelligenciám miatt.
Nem fikázni akarlak de attól ,hogy jók a jegyeid attól nem leszel intelligencia a kettő nem feltétlenül jár együtt.
Egy falusi suliban intelligens vagy az nem nagy szám.
Küldhetnél egy képet magadról , mert lehet hogy a külsőddel van a gond.
Jársz ismerkedni ?
14es vagyok,
bocsi elolvastam még egyszer a kérdést, és javítok: lehet hogy kiállhatatlan a stílusod, pl. kritizálsz, módszeresen kijavítod ha hibázik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!