Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak, hogy "mutassam...

A barátomnak, hogy "mutassam " meg, hogy mennyire szeretem? Szex még nem nagyon jöhet szóba

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
sehogy..vagy érzi és tudja vagy nem..már bocs:)
2013. febr. 23. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
éreznie kellene hogy mit érzel iránta!
2013. febr. 23. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Vigyél neki egy tálca sört és kapcsold be a meccset, aztán lépj le.
2013. febr. 23. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Verd ki neki
2013. febr. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle...

Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy...

Mit adjak barátomnak születésnapjára?

Most lesz nemsokára a 23. születésnapja, viszont rá 4 nap múlva leszünk 2 évesek, valamint aznap esz a névnapja is. Ez így elég sűrű. :) Ötletek?:) (Tavaly sütöttem neki tortát és bevittem neki a kollégiumba. Most ezt nem szeretném megint eljátszani :/)

Hogy mondjam meg a barátomnak hogy előtte sok kalandom volt?

1 hete jöttünk össze, nem tud róla, viszont szeretném még az elején tisztázni, nehogy mástól tudja meg, vagy megharagudjon mert nem mondtam el. Hogy tudnám ezt kellemesen elmondani neki?

Olyan nincs, hogy ne mutassam be a barátomnak a családomat?

Mindenképpen elkerülhetetlen ? Rossz viszonyban vagyok a családommal. Akkor is be kell mutatnom őket majd neki ? Ha például, netán komolyabbra fordulna a dolog köztünk.....

Hogy mutassam ki jobban a barátomnak hogy szeretem?

Szeretnék egy pár jó ötletet kapni, amivel tényleg éreztethetem vele hogy szeretem. Értelmes válaszokat kérnék, köszönöm !

Hogyan mutassam ki az érzéseimet a barátomnak ebben a helyzetben?

Barátommal elég régóta együtt vagyunk, de mostanában volt egy nagyobb vita köztünk, féltékenységem miatt. Lehet hülyén hangzik, de nem szeretném annyira kimutatni, hogy odáig vagyok érte, mert ő ezt nagyon jól tudja, és ha egy ideig kicsit visszavennék, nem mutatnám ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!