A barátomnak, hogy "mutassam " meg, hogy mennyire szeretem? Szex még nem nagyon jöhet szóba

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy...
Most lesz nemsokára a 23. születésnapja, viszont rá 4 nap múlva leszünk 2 évesek, valamint aznap esz a névnapja is. Ez így elég sűrű. :) Ötletek?:) (Tavaly sütöttem neki tortát és bevittem neki a kollégiumba. Most ezt nem szeretném megint eljátszani :/)
1 hete jöttünk össze, nem tud róla, viszont szeretném még az elején tisztázni, nehogy mástól tudja meg, vagy megharagudjon mert nem mondtam el. Hogy tudnám ezt kellemesen elmondani neki?
Mindenképpen elkerülhetetlen ? Rossz viszonyban vagyok a családommal. Akkor is be kell mutatnom őket majd neki ? Ha például, netán komolyabbra fordulna a dolog köztünk.....
Szeretnék egy pár jó ötletet kapni, amivel tényleg éreztethetem vele hogy szeretem. Értelmes válaszokat kérnék, köszönöm !
Barátommal elég régóta együtt vagyunk, de mostanában volt egy nagyobb vita köztünk, féltékenységem miatt. Lehet hülyén hangzik, de nem szeretném annyira kimutatni, hogy odáig vagyok érte, mert ő ezt nagyon jól tudja, és ha egy ideig kicsit visszavennék, nem mutatnám ki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!