Mit gondoltok erről a helyzetről, mi lehet a megoldás?
11 éve vagyunk házasok a férjemmel, van két gyerekünk.
Az utóbbi időben egyre jobban hiányolom a férjemben az irántam való kedveskedéseit, tőrődését. Mikor szóvá teszem neki, közli, hogy ő egy férfi ő nem tud ilyet. Tudja mi kell nekem, de nem tudja megtenni. Miért?
Korábban nem tűnt fel ez nekem, ő sosem volt egy udvarlós tipus nem is kapok tőle semmit csak jelesebb napokon mint szülinap Karácsony. Mikor beteg vagyok és tényleg mozgásképtelen mindent ugyanúgy elvár tőlem mint egészségesen, bezzeg ha ő beteg akkor ki van halva és ápolgassam babusgassam, de én ezt nem kapom vissza. Nem szeret már? A szex terén meg én vagyok a kívánósabb ő nem mindig akarja. Én 36 éves vagyok ő 42. A korunkkal van gond? Velem van baj? Túl sokat akarok. Amúgy nagyon jó ember, sokat törődik a gyerekeinkkel. Nagyon sokat dolgozik későn jár haza, alig találkozunk hétköznap. Hétvégén meg a gyerekekkel vagyunk. Egymásra nincs semmi időnk, kértem is hogy vegyen ki egy nap szabit amit csak kettesben tőltünk de ezidáig nem történt meg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fél éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon szeretek. Az előző párkapcsolatomban sem volt 100%-os a szex, az akkori párommal sem tudtam elélvezni. Élvezem, kellően felizgulok, benedvesedem, de az orgazmus mindig elmarad. Minden lehetséges pózt kipróbáltunk már,...
2 éve együttvagyunk már barátommal, de az utóbbi 3 hónapban szó szerint úgy viszelkedik vele mint a legutolsó haverjával... Kicsit se gondol rám, nagyon hamar elmegy a türelme, már szinte reszketek mikor nekemesik és csúnyán beszél velem. Így nem lehet együtt lenni, én...
Persze úgy, hogy alig ismerjük egymást.
A helyzet az, hogy lassan másfél éve vagyok együtt a párommal. Imádom és szeretem ez tény. De párszor már megbántott, és csalódást okozott. Próbált bizonyítani, hogy valóban szeret és engem akar, ezért eljegyzett. De most megint történt egy apróság ami miatt eléggé...
haverom tavaly nyár óta szerelmes egy csajba. de annyira hogy mégcsak kavarni se akar más csajjal. rá se néz másra. jártak tavaly 2 hónapot. a csaj próbált és próbál is tovább lépni de haverom nem hagyja. folyton keresi bár a csaj is lehet h szereti még, vannak erre...
Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, de én ugy akarok vele találkozni,hogy azért legyen szabadidőnk..Eddig úgy találkoztunk,hogy hétfőn,kedden 3-4órát töltöttünk együtt,utána meg péntek délután 6tól vasárnap délig vagy délutánig együtt voltunk.. Kicsit a hétvége után...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!