Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket elriasztana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket elriasztana egy ilyen autó?

Figyelt kérdés

A hétvégén beszélgettem az egyik legjobb barátommal, és szóba került, hogy autót akarok cserélni. Ezek közül lenne valamelyik az új, még nem döntöttem véglegesen: BMW X6, Audi Q7, Mercedes GL, esetleg Audi A8.

Ő azt mondta, hogy készüljek fel rá, hogy ha ilyen autóm lesz, akkor csak az üresfejű, pénzéhes plázacicák fognak ragadni rám, az értelmes, okos lányok viszont szóba sem fognak velem állni.

Idáig kocsi nélkül és kocsival (jelenleg Saab-om van) sem volt gondom a lányokkal. 29 éves vagyok, idáig csak egyetemista vagy már diplomás barátnőim voltak. Mivel a szép, csinos, DE okos és intelligens lányokat szeretem, ezért elgondolkodtatott a dolog.

Ja, azt azért hozzáteszem, hogy nem vagyok kopasz, nincs egybe a fejem a testemmel és ujjnyi vastag aranyláncot sem hordok. Normálisan (a volt barátnőim szerint nagyon jól) nézek ki.

2014. máj. 5. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs azzal ha egy pasi ilyen autókkal jár, ha ez nem befolyásolja a jellemét, személyiségét, viselkedését, vagyis nem száll el magától. De szavaidból úgy veszem ki hogy elég értelmes pasi vagy aki tisztában van azzal hogy nem az anyagi javak megcsillogtatásával lehet normális nőt szerezni, úgyhogy nincs ezzel baj. Mellesleg megjegyzem hogy az Audi Q7 a kedvencem, gyönyörű, nagy, tekintélyt sugárzó de mégse túl hivalkodó autó :)
2014. máj. 5. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem spec. nem érdekel a pasinak milyen az autója, előny ha van de nem feltétel. Meg szoktam ugyan kérdezni de csak kíváncsiság szeretem összehasonlítani a műszaki adatokat a saját kocsimmal, érdekes megoldások vannak. (bár az enyém teljesen más kategória a felsoroltak egyikével se lene értelme méricskélni). Amúgy nem hiszem hogy gond lenne ha az általad felsorolt valamelyik kocsi tulajdonosa lennél, (én a BMW-ket kedvelem a legjobban szerintem jó gépek, kár hogy a vezetőik ált. elég erőszakos módon közlekednek, tisztelet a kivételnek) de ez Audi Q7 is jó gép (a nyomatéka kül. tetszik persze ez a benne lévő motortól is függ).

Viszont az az igazság, hogy én nem vennék ilyen kocsikat (ok perpé nem is ilyen árkategóriában mozgok, de én tényleg sokat megyek terepre igazi terepre, a kedvenc helyeim feléhez ezek fel se tudnának menni, erdőbe sajnálnék egy ilyen kocsit). Mindenesetre te tudod mi kell neked.

Valószínűleg jobban fel fognak figyelni a cicababák is ha ezek egyikével parkolsz le nem a Saab-al (bár nyilván ez függ a Saab típusától, állapotától, színétől, kismacska farkától...), de nem hiszem hogy egy intelligens lánynak ez akadály lenne. (ha a kolléganőimből/barátnőimből indulok ki, ők megflelnek a kritériumaidnak).

Bocsi ez elég hosszúra sikerült. Egyébként miért akarsz ilyen nagy autókat? (Nem számonkérés csak nem értem miért vesz valaki Mercedes GL-t vagy mondjuk Porsche cayenne-t. Nem vagyok garasoskodó de valahogy mindíg az jut eszembe hogy benzinkút nem jár ezekhez a gépekhez.)

2014. máj. 5. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Az utolsó 2 válaszolónak (11-es, 12-es) köszönöm a hozzászólását!

Azért van szükségem ilyen autóra, mert a munkám miatt nagyon sokat vagyok úton, és nemcsak autópályán, vagyis inkább főként nem autópályán, és télen is, amikor nem biztos hogy a hó már el van takarítva. De mindezek mellett viszont fontos, hogy tetsszen is az autó. Szóval ezért van szükségem nagy, erős, biztonságos és mindenképpen összkerékhajtású autóra.

A Saab-om 9-5 Aero, 2011-es.

örülök, hogy így látjátok, mert én is így gondolom, de a barátom váltig állította, hogy egy ilyen jellegű autóval, majd tartani fognak tőlem a csajok.

2014. máj. 5. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, sokan le fognak hurrogni azért amit most mondok, de szerintem ami miatt egy normális intelligens nő tart egy pasitól az a bukó viselkedés.

Igen látom itt is mi megy; a magukat jófiúnak tartók állítják, hogy a nőknek csak a kigyurt bunkók kellenek, de én nem ezt látom és nem is ezt tapasztalom. Szerintem ha egy pasi mindamellett hogy határozott (és itt nem az asztalracsap ha nem tetszik neki valami, hanem a magabiztosságot értem) udvarias is akkor mindegy hogy Tranbant vagy BMW van alatta, sikere lesz.

Szerintem, kérdező ne aggódj, ilyen osotbaságok miatt, ha meg munkaeszköz pláne ne a közvélemény befolyásoljon. Amúgy is ha a kocsi alapján ítél meg valaki azért nem hiszem, hogy kár lenne. És magadnak veszed, az a lényeg hogy te szeresd, neked legyen jól használható. Nem egy vállahatatlan (összeharácsolt, műszakilag veszélyes, paraszttuningos) gép, akkor miért számít mit gondolnak róla mások?

2014. máj. 5. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:
A lányokat pont hogy vonzza az autó, persze csak ha nem trabant, kispolák vagy valami hasonló
2014. máj. 5. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ös nekem van sajátom, úgyhogy nem igazgat a páromnak van-e vagy nincs vagy ha van akkor milyen.

Azt meg csak halkan megjegyzem, hogy életem legjobb parkolórally-ja egy kis polsky-van történt.

2014. máj. 5. 18:33
 17/18 A kérdező kommentje:
12-es, pont ez a gond, hogy a sok negatív sztereotípia miatt sokan egy jobb kocsihoz már automatikusan egy bunkó férfit társítanak. Ebben mondjuk szerintem elsősorban a média a hibás, mert ha 10 rokkanthelyen parkoló kocsiból van 1 Audi/BMW/Mercedes, akkor tuti, hogy az az 1 lesz benne a híradóban, nem pedig a másik 9. De mindegy, ez már teljesen más téma.
2014. máj. 6. 07:05
 18/18 A kérdező kommentje:
15-ös, nem az a kérdés, hogy bizonyos lányokat vonz az autó (hidd el, tudom miről beszélek, vannak a környezetemben Hargitai Bea, Bódi Szilvi típusú lányok), hanem az, hogy milyen lányokat!
2014. máj. 6. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!