Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, aki 23 éves és komoly kapcsolatot akar, de én meg megpróbáltam erről lebeszélni, mert nekem meg az van, de nem olyan egyszerű azért. Melyik a helyes megoldás?
Képletesen mondtam. Tudod, sok férfi rinyál itt, hogy jajj, a felesége elhagyta magát, és most jajj, neki milyen rossz, ezért szegény őőő, meg akarja csalni vagy már meg is tette.
Amúgy nem tudom, hogy pontosan mire értendő az, hogy valaki elhagyta magát. Pl. ha elfelejtem killakozni a körmömet, akkor az már az? Vagy mi számít annak?
A baratnodnek lehet teljesen mas, sokkal jobb kapcsolata is, mint neked. Ez attol fugg, milyen szemelyiseg, es hogy milyen emberrel kezd.
Egy okos no nem marad benne egy olyan kapcsolatban, amiben o nem boldog.
Amugy ne akarj gorcsosen megfelelni a pasidnak, amugy nem minden ferfi gondolkodik ugy ahogy leirtad.
Magad miatt foglalkozz magaddal, persze o is lehet motivalo ero.
Tudod, hallottam mar hogy : azokat a tanacsokat amelyeket masoknak osztogatunk, nekunk kene megfogadni.
Lehet inkabb te lennel szivesebben szabad, es nem bajlodnal egy parkapcsolat nehezsegeivel (ez mindekinek szive joga).
Úristen milyen szinten vagy társfüggő...
Megsúgom; egy egészséges kapcsolat nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!