Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kikészülök a barátom viselkedésétől, mit tegyek? Nem bírom tovább. (lent)
Első, azért remélem megérted hogy nem ilyen egyszerű :D
Elején nagyon gürcölt, igen, elcsábított az előző kapcsolatomból konkrétan... Minden nap próbálunk beszélgetni, de ő mindig felhúzza magát valamin, ma épp azon, hogy hisztisnek neveztem, pedig ha fáj, ha nem, az. Valamivel biztos jobb lenne városba, eljárna konditerembe, kiadná a feszkót, csak elmehetnénk fagyizni este vagy bármi... Ilyenre soha nem volt lehetőségünk.
Mindenki akinek 12 órázik a párja ilyen? Hááát...
1.vagyok.
Hát 12óra után általában még hisztizni sincs kedvem csak kidőlök mielőtt a szívinfarktus visz el.Amúgy ha már így kihajtja a belét elgondolkozhatnál hogy hazamegy és azt kapja hogy hisztis.Simogatást vártál a buksidra?
Amikor én 12-eztem sokáig (hol nappal, hol este) és szabadnapom volt, én sem csináltam semmi "jó kis programot", hanem aludtam, mint a dög.
Arra viszont tényleg nem magyarázat a sok munka sem, hogy egyáltalán nem igényli a társaságodat, megértem, hogy ez rosszulesik.
Persze hogy nem szàmitott neked a pénz, ö meg függ töle, tudod ha magad dolgozol meg a pénzedért, kicsit màs felàllàs kerül elötérbe.
Ennyit számít honnan van a pénz? Persze, jobban megbecsülném ha dolgoznék, de akkor se költenék semmi extrára amire a "lányok" szoktak ruha, smink, stb. Nekem elég lenne egy egyszerű élet, de ő folyamatosan cserélgeti a kevés fizetéséből ráfizetéssel (!) a gépeket, közbe nyögi ki a hitelt... Múlt hónapban vett nekem új telefont, mert már tropára ment (engem nem zavart, ő érezte cikinek hogy azzal mászkálok..) és ilyenekre költ,anélkül hogy kérném. Mintha ezzel akarná kompenzálni a törődést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!