Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző jövőre vonatkozó tervek. Lehet így közös jövőnk?
Ha szereted és elfogadod így lehet, de szerintem nem vagytok egy hullámon. Az ő felfogása az én véleményem szerint gáz.
Ha annyira jól keresett gondolom jó szakmája van. Többet kéne keresgetni és esetleg ha valami van elvállalni legalább addig amíg nincs jobb.
Az, hogy felelőtlenül szórta a pénzt az gond és ahogy kiveszem a szavaidból azt a keveset is szórja ami van most.
Ha ő külföldre akar menni te nem akkor folytassátok külön. Te engedjél neki, vagy ő neked? Ez nem működik így. Ha valaki enged úgy, hogy nem is akarja azt amit a másik abból csak viták vannak szerintem. de ezt neked kell érezned, hogy milyen a kapcsolatotok, csak hullámvölgy vagy ez a vége már, stb..
Szerintem nem. Aki ennyire felelőtlenül bánik a pénzzel most, azzal mi lesz később? Amikor gyerek van, akkor is inkább cigit vesz? és hagyja hogy a gyerek lyukas cipőben járjon vagy mi?
Nem vagytok egymáshoz valók , ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!