Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "szerezzem meg"?
"32 éves srác"
Itt vannak gondok.
* hogy őt idézzem, egy nőnek "le kell tenni valamit az asztalra, ha akar valamit"
Ez az a pont amikor bárhogy néz ki a fazon, bármennyire tetszik, egy elegáns mozdulattal lépd át, és sose légy elérhető számára.
Ez egy tucat, senki, aki önmagától el van ájulva. Kéne a fenének.
7 Aki tud, az sosem kérkedik, sosincs eltelve magától.. Akiben van valami mély, valami plusz, valami egyéni, az inkább rejti és igyekszik beolvadni a tömegbe, az más tészta, ha kiszúrják.
De itt egyértelműen egy neveletlen bájgúnárról van szó.
Szerintem igazuk van az előttem szólóknak. Egy kapcsolatnak úgy kellene indulni, hogy megismerkedünk, kölcsönös szimpátia, vonzalom esetén találkozgatunk, ha jól meg is értjük egymást, akkor folytatódik, stb. Nem pedig úgy, hogy "Na, gyerünk, letenni valamit az asztalra, ha akarsz tőlem valamit!"
De lehet, én vagyok a maradi.
Nem tudom, hogy szerezhetnéd meg, mivel két ember sem egyforma, nyilván a legjobb módja ennek, ha jól kiismered és rájátszol arra, amiről tudod, hogy tetszik neki. Hogy ez mennyire éri meg, az már egy más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!