Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység és önbizalomhiány?
Röviden a sztori.
Felbukkant a pasim exe pár hete. -igazából 6 éve "voltak együtt", és nem is volt igazi kapcsolat, a pasim tepert a csajnál, randiztak, csók, de ennél tovább nem jutott a kapcsolat, a csaj nem akart semmit.
De nagyon jóban voltak, mindent megbeszéltek, inkább barátság alakult közöttük (szerintem).
Most, hogy a csaj felbukkant, találkoztak is amiről tudtam és nem voltam boldog.
Ami zavar, hogy a csaj mérföldekkel jobb nálam, és kisebbségi érzésem van vele kapcsolatban. Hiába az én párom, engem szeret, a tudat, hogy egy olyan csajjal találkozott akiért régen tűzbe ment volna- hát, eléggé féltékeny vagyok.
A párommal a helyzetünk amúgy sem rózsás mostanában, szakítottunk is egy időre, belátom, hogy féltékeny vagyok / voltam és sokszor beleszóltam az életébe, de igyekszem változni!
A csaj viszont szép, gazdag, humoros, laza,és hihetetlenül kedves! Minden kb. ami én nem vagyok :/
Azt nem tudom miről beszélgettek, de azt igen, hogy fognak még találkozni. Beleőrülök... szakítanom kellene?
Hát ez elég szívás...de vigasztaljon a tudat, hogy szinte minden nőnek van az életében legalább egy ilyen "ex mumus", aki megkeseríti a mindennapjait. Baromi nehéz higgadtan és bölcsen viselkedni ebben a helyzetben, de meg kell próbálnod elvonatkoztatni ettől a nőtől, és csak magadra és a párodra koncentrálni. Gondold magadban végig a dolgokat...veled van, sokkal több minden köti hozzád, mint hozzá, veled volt múltja, van jelene, és remélhetőleg jövőtök is lesz együtt, és gondolj arra, hogy ezek tekintetében ez a lány jócskán le van maradva hozzád képest...
Gondold végig azt is, hogy nem véletlenül van veled, hisz beléd szeretett...tehát lehet, hogy emiatt a helyzet miatt most épp nem vagy mosolygós cuki hangulatban, de azért nem vagy te egy morcos házisárkány, hisz akkor nem is foglalkozott volna veled! Próbálj normális maradni, a barátoddal ne erről a lányról beszélgess, ha mégis szóba kerül, akkor beszélj róla normálisan, ne ócsárold, mert ez a fiúknál úgy jön le, hogy akkor nekik kötelességük védelmezni a "bántalmazott" lányt, és a vége az lesz, hogy a csajszi lesz a jó fej, te meg a sz@ar fej, mert őt szidod. Próbálj vidámnak tűnni, legyél közvetlen, ha idegeskedsz is, próbáld meg egy időre félretenni, és legyél türelmes a párodhoz, amennyire csak tőled telik! Sok sikert! :)
Köszi a választ!
Nem hozom szóba a csajt véletlenül sem! Ha Ő akar valamit mesélni akkor megtezsi, én nem hozom fel!
Nagyon zavar, de lenyelem a békát amíg őszinte hozzám. Remélem ezek ártatlan találkozások csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!