Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, hogy jussunk végre valamire?
Van egy srác,akivel kb 2 hónapja találkozgatok,hetente találkozunk,olyankor általában együtt is töltjük a hétvégét,egyikőnk se találkozgat mással,viszont "hivatalosan" nem vagyunk együtt.
Állítása szerint azért húzódozik a dologtól,mert eddig még nem volt komoly kapcsolata és nem akar addig belemenni mélyebben,amíg nem érzi teljesen biztosnak magát,mert engem sem akar megbántani,meg úgymond nehezen adja fel az eddigi életstílusát (eddig nem kellett elszámolnia senkinek semmivel,azt csinálhat,amit akar,stb.).
Én ezt értem,de meddig lehet ezt húzni még? Kezdek beleunni ebbe a semmilyen állapotba,de kérdezgetni sem akarom minden nap,hogy na mostmár döntöttél? Vagy mit csinálhatnék?
Magamban adtam neki még 1-1,5 hónapot,többet nem vagyok hajlandó várni rá,mert minél tovább húzzuk,érzem,hogy annál jobban fog ez nekem fájni.
Mondjam ezt meg neki is?
Egyébként jól megvagyunk,mondta már,hogy kis szeretnivaló lány vagyok,én meg lassan tényleg kezdek beleszeretni.
23L
Mondjuk,ha így se,meg úgy se lép semmit,akkor kb tökmindegy.
Akkor megmondom neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!