Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem a legeslegjobb barátomba?
Figyelt kérdés
Egy lány vagyok. És megismerkedtem egy sráccal, akivel, lehet, hogy furán hangzik, de legjobb barátok lettünk. Mindenről tudunk beszélni, meg szóval teljes az összhang. De beleszerettem... És nem tudom mit tegyek, fogalmam sincs, mit érez, nagyon tudja leplezni az érzéseit... Legalábbis az ilyen típusuakat. Meg igazából azt sem tudom érdemes-e beáldozni erre egy barátságot, mert, ha szakítunk, akkor minden hogyan elvesztem, hiába van a mondás, hogy attól még maradhatunk barátok. Akkor meg inkább nem kockáztatnék... Nem tudom...
Itt el kell döntened, hogy melyik a fontosabb, a srác barátsága vagy, szerelme (ha netán összejöttök). Elég nehéz döntést, ezt magadban kell elrendezned.
Ha netán visszautasítana, akkor még lehettek barátok, de tény, hogy már nem olyan barátok, mint az előtt...
Végezetül: ez az "attól még maradhatunk barátok" szöveg... ezt többnyire azért mondják, hogy kevésbé legyen bántó a visszautasítás.
De azért sok sikert hozzá! ;) :)
2010. jan. 13. 18:08
3/20 anonim válasza:
kérdezz rá, ha benne van ő is akk járjatok, ha nincs akkor maradjatok barátok;)
2010. jan. 13. 18:10
4/20 anonim válasza:
Egyszer élünk, nincs második lehetőség, használj ki mindent.
Ha normálisan közlöd vele mi a helyzet, akkor semmi gond.
De miután megmondtad h többet érzel barátságnál, és mondtad hogy ez őt nem kötelezi semmire, neked nagyon jó az is ha csak barátok vagytok, nem akarsz kierőszakolni semmit, várd hogy ő lépjen. Vagy lép, vagy nem, de gond így nem hiszem hogy lenne.
2010. jan. 13. 18:12
5/20 A kérdező kommentje:
hát köszönöm... :)
2010. jan. 13. 18:26
6/20 anonim válasza:
Szerintem viszont hagyd.. nekem egy lány a legjobb barátom(5 éve)..nekem ilyet mondana kiborulnék kb. Meg tuti folytatnám vele tovább mert annyira szeretem, de hát ez úgyis megmaradna, hogy most ő sajnos többet akar.. és ha barátság meg is marad az már sose lesz ugyanaz. :S
2010. jan. 13. 19:30
7/20 A kérdező kommentje:
igen, valószínűleg ez lesz... nem... nem bírnám feláldozni a dolgot...
2010. jan. 13. 20:39
8/20 A kérdező kommentje:
de azért írjatok még... kíváncsi vagyok a véleményekre... nagyon ormótlan ez a helyzet... :s
2010. jan. 13. 21:10
9/20 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy meg kell próbálnod. Csak ne támadd le a kérdéssel. Lehet, hogy ő is belédszeretett már, csak ő nem mer lépni.
2010. jan. 13. 21:19
10/20 anonim válasza:
most így jobban belegondolva én se tudom mit csinálnék :S:S de... őőőő inkább maradnék vele csak barát.. vagy nemtudom ajj.. nehéz lehet neked :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!