Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket is zavarna ha a barátnőtöknek elég tartalmas a múltja?
Figyelt kérdés
Mióta együttvagyunk egyre több mindent húztam ki belőle az előéletével kapcsolatban. Kiderült voltak csak szexkapcsolatai ,megcsalt is már többször,ugyanazzal hónapok kihagyása után szexelgetett..Egyre jobban zavar nemtudom kiverni a fejemből,egyébként jól meglennénk,aztmondja bennem megtalálta az igazit,meg,hogy kiélte magát és nem vágyik másra. Csak az a gáz,hogy ha belegondolok akkor egy rbnc volt a barátnőm régebben és ez nagyon zavar meg félek,hogy idővel meg fog unni engem is.2016. jún. 19. 07:03
11/17 Titusztitusz válasza:
Hát...Ilyen történetek olvasása után, ha én lennék a helyedben, azt hiszem hogy hamar elmenne a kedvem ettöl a "barátnőtöl"...(És akkor még nagyon finoman is fogalmaztam...)
12/17 anonim válasza:
"Mióta együttvagyunk egyre több mindent húztam ki belőle az előéletével kapcsolatban" Erre mondják, hogy ugy kell neked!
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ha valakivel tényleg komolyan gondolod az én értékrendem szerint meghatározó a múltja is.
2016. jún. 19. 12:35
14/17 anonim válasza:
Mondom, hogy ugy kell neked!!!!
1: Te egy ártatlan kifiu voltál?
2: Ha nem tudsz megbizni benne a kapcsolat indulásánál hanem a vájkálásban, kutakodásban éled ki magad, szétkurintod a kapcsolatot. Akkor ne is kérdezz itt semmit hanem szakits!
3: Ha neked az a lényeges, hogy elötted hány és milyen kapcsolatai voltak, nem pedig az, hogy ti hogy' jöttök ki és hozzád hüséges-e, akkor megint csak azonnal szakits, mert nálad sokkal jobbat érdemel.
15/17 anonim válasza:
Elhajtanám, mint a magzatvizet. Nekem r-ibanc nő nem kell. Túl sok van belőlük, aztán meg adják az ártatlant, hogy ők semmit sem értenek és semmiről sem tehetnek. Menjenek a pi-csába. :)
16/17 anonim válasza:
Egy ex-r és egy kutakodó balfuxkalap.
Szép, egymásnak való pár vagytok. Tényleg.
Hóttkomolyan mondom: mindkettőtök defektes.
17/17 anonim válasza:
ha megcsalt mást téged is meg fog.. ennyi.. az hogy szexelt, hát hadd tegye, de ha megcsalt másik embert akkor te se leszel kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!