Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az pasim exe nem képes megemészteni hogy szakitott vele a pasim, mit tegyünk? (bővebben lent)
2hete megismertem valakit.a srac egyutt elt a bnojevel.mondam neki hogy en ezt igy nem csinalm ha tenyleg gondok vannak koztuk tegye rendbe a kapcsolatukat zarja le es utana elkezdetunk ismerkedni.le is zarta a dolgot.elkoltozott tole.még a cuccai vannak a csajnal de azt most a heten hozza majd el.tegnap a srac bejelolt facen.ra 2percre bejelolt az exe is engem es irt a sracnak h ha velem ismerkedik akkor feltse a cuccait mert kidobja oket a kukaba.irogat pasimnak.konyorog neki.oda megy a munkahelye ele es ordibal sir es konyorog.pasim meg mondja neki h hagyja beken.szalljon le rola.az h szetmentek csak a csaj hibajabol van es ezt tudja o is
Konyorog még egy eselyert pasim meg már ugy beszel vele mint a kutyaval es még abbol se ert
.nagyon beteg ez a lany es nem tudom mit lehetne vele kezdeni.mar mindenki beszelt vele h hagyja abba de semmibol nem ert...
Mit tegyünk???? Te semmit. Nem voltál annak a kapcsolatnak része. Ezt nekik kell elintézni. Neked nincs mit tenned.
Amúgy nagyon unszimpatkus, hogy szerinted beteg ez a lány. Szerintem meg együtt élt valakivel akihez kötődik és időre van szüksége hogy megeméssze a történteket.
Amikor megismerkedtunk semmi nem tortent.es igen az is lehet h o is hibas volt valamilyen szinten de mar millio eselyt adott ennek a dolognak es mindig veszekedes lett a vege.napi szinten..
Es megertem h kotodik a lany hozza de nem az megoldas h akkor fenyegetozok es jelenetet rendezek..hanem megprobalom normalisan megbeszelni a dolgot.es igen...en ugy gondolom ez a mod ahogy o csinalja nem normalis...
Hol vagyok en eroszakos??????en voltam aki azt mondta h akkor talizzunk ha elkoltozott es szakitott...csak a cuccai vannak ott
Az is még azert mert a haverja fogja koltoztetni
De az a csaj ordibal az utcan.koveti es minden szarnak elhordja az nem eroszkos igaz?es nem csak a szakitas utan csinalta ezt
Hanem majdnem minden nap ha pl a srac elment a haverokkal inni v vmi...:D az teljesen normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!