Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondanátok meg neki? Illetve hogy esne nektek, ha ezt mondaná a párotok?
Barátnőmmel 1 hetet voltunk együtt hivatalosan, mielőtt kiment külföldre, előtte 3 hetet randizgattunk. Valószínűleg szeptemberben jön haza. Elég nőies alkat, szóval volt rajta egy kevés felesleg, amit nem bánok, engem ez vonz (kb 180cm/77kg). Viszont ennek az alkatnak az a hátránya, hogyha felszalad 5-6 kg ZSÍR, akkor nekem már sajnos kövér. Ez van, nem tudok magammal mit csinálni.
Én egy egészséges ember vagyok, alapból egy paleo közeli diétát csinálok, minden nap edzek, vigyázok magamra, és 183/78kg vagyok, kocka hassal(90%).
Barátnőm küldözgeti a képeket, minden nap desszertet eszik, van, hogy naponta 2x is. Az általa küldött selfieken is látom, hogy az egy hónap alatt felszedett súlyt. Nekem ez így nem okés.
Már célozgattam finom rá,
-Minden nap eszel édességet?
-Aha, legtöbb nap igen.
-És szerinted nem sok egy kicsit? Nem félsz, hogy nagyon meghízol?
-Áhh nem, dehogyis.
-Nehogy túlságosan meghízz, mire látjuk egymást.
-Nem fogok.
Akkor válaszolj egy kérdésre:
Miért a helyes embereket nézed meg az utcán?
Most én sem leszek népszerű, már látom, hogy esik a százalékom... De:
Úgy tűnik, a kövérség tabu lett. Ha valaki nem tolerálja a párja hízását, az rögtön szemét. Pedig ez nem fair. Ő egy számára ideális alkatú (és nem kirakati bábú alakú!) nőbe szeretett bele, és az látványosan kijön a formájából. Ezzel tulajdonképpen átveri a kérdezőt.
Ő talán nem mondhatja, hogy "Ha szeretsz, akkor megtartod a formád?"
Más lenne a helyzet, ha önhibáján kívül, például baba miatt változna a teste, de itt nem arról van szó! Hanem arról, hogy nem tud ellenállni az édességnek. Az édesség fontosabb neki, mint, hogy tetsszen a barátjának?! Szereti ez a csaj a kérdezőt, ha a desszert nyújtotta élvezet többet nyom a latban, mint az ő (jelzett) aggodalma?
20-as! Ki a felszínes? Aki olyan könnyen elcsábul a hétköznapi élvezeteknek és nem törődik a saját jövőjével, vagy az, aki átlátja a társadalmi folyamatokat és veszi a fáradtságot, hogy dacoljon a fogyasztói társadalommal?
Vagy talán az lenne a mély érzelem, ha végignézem, ahogy a másik tönkreteszi magát mellettem? És nekem senki ne mondja, hogy a kövér emberek boldogok, mert 90%-ban nem azok, hanem frusztráltak. A mozgás viszont olyan hormonokat szabadít fel, amely örömet okoz. A fittebb embereknek többnyire a szexuális étvágya is nagyobb, mert szeretik a saját testüket, büszkék rá.
Most komolyan el kellene hinnem, hogy a fizikai vonzódás nem kell egy kapcsolathoz? Hogy ne kéne? Én a 30-as éveim második felében járok, lassan 10 éve vagyok együtt a férjemmel, de fizikai vonzalom nélkül nem működne a dolog. Kölcsönösen elvárjuk a másiktól, hogy becsülje meg a saját testét, és megtiszteljük egymást azzal, hogy vigyázunk a testünkre. És azt szeretném, ha a férjem még sokáig kívánna is a szellemi megfelelés mellett.
A szeretet és az elfogadás a szülő-gyermek kapcsolatra jellemző. A férfi-nő kapcsolatban a szeretet és az elfogadás mellett igenis kell az egymás iránti fizikai vonzalom. Az meg ordas nagy baromság, hogy ettől majd megunjuk egymást és mindig más kell. Pont fordítva van! Az tekintget kifelé, aki nem szívesen néz szét a kapcsolaton belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!