Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal sértődtem meg?
10-es valszeg fogalmad sincs erről a betegségről. Az, hogy azért evett párszor félre mert tényleg nem volt mit ennie, és a barátja által tervezett csalás, elég más kategória.
Másrészről felnőtt nő, hadd döntse el, hogy ha évente egyszer csal, akkor mikor teszi. 22/F (nem tudom hányas vagyok, nekem van a családomban sok érzékeny)
Ebben az esetben ha tudja, h utána fájdalmaid vannak, akkor önzőség igen!
Én is enyhe gluténérzékenységben szenvedek,de olyan formában, h nehezen emésztek miatta és kiütéseim vannak. Fájdalmaim nincsenek. Ezért nem tudtam hova tenni a dolgot, de így persze érthető, ráadásul 1 év alatt hozzászokhatott volna, h neked ez nem játék!
Amikor Candida-diétát toltam, és igencsak meg kellett válogatnom, mit ehetek, akkor volt, hogy vendégségbe mentem, és megkérdeztem barátnőmet, lesz-e számomra is ehető étel, vagy vigyek magammal enni. Mondjuk főzött nekem külön, édespofa volt, de eszembe se jutott volna elvárásokkal odamenni.
Én azt gondolom, hogy ha neked van valamilyen intoleranciád, arról elsősorban neked kell gondoskodnod, nem pedig másnak. Még akkor se, ha a párod. Ez egy ilyen műbalhé, ahol ahelyett, hogy azt mondanád: "szivi, holnapra durva hasmenésem lesz, ha pizzázok, rendeljél már nekem inkább egy gyrostálat" inkább azt mondod, hogy "nem igaz, hogy nektek eszetekbe se jut az én óriási problémám". Ez tipikusan az a történet, ahol nem problémát akarunk megoldani, hanem húzzuk a pofánkat a másikra feleslegesen. Nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, de le lehet ezt rendezni röviden és sértődésmentesen, nem kell nekiállni hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!