Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen nő lennék attól hogy együtt vagyok egy igénytelen férfival?
Szerintem ha megfelel neked egy koszos, büdi társ, akkor nem lehetsz valami igényes.
21N
Fuj nekem hanyingerem lenne egy ilyen allott honaljszagtol a nyari melegben...undorito.
Ketlem hogy tisztelne teged ha ilyen szinten nem zavarja hogy elotted igy jelenjen meg.
Ha annyira sem jár a kedvedben, hogy tisztán bújjon hozzád, akkor nem szeret, csak használ.
Innentől mindenképp megalázó benne maradni a kapcsolatban.
Ha TE nem tiszteled annyira saját magad, hogy elutasítsd azt, aki büdösen akar megdugni, mástól se várd, hogy tiszteljen. EZÉRT vert és alázott téged eddig az összes pasid.
Ez azért ilyen, mert megteheti. Tudja hogy elnézed, mert nem mersz szakítani. Ha az ágyadba xarna, azt is elnézed, mert nem ver.
Nem, de ő másképp aláz meg téged. Pl. a mosatlan farkát kínálja oda. Tán még élvezi is hogy undorodsz.
Amíg tűrsz, addig ne panaszkodj!
Téged nem zavar, hogy büdös, ápolatlan? Ha nem, akkor igen, igénytelen vagy, mert nincs rá igényed hogy egy tiszta társ legyen melletted.
Próbáld meg rászoktatni a tisztálkodásra, basszus ez alapvető dolog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!