Jogos a megsértődésem és a bizalmatlanság? (Meztelen képek a telefonon)

válasza:Ha nálad ez a "minden klappolt" kategória, akkor el sem merem képzelni, hogy milyen, ha nem klappol minden...
A kiakadásod nem jogos, mert a vak is látja, hogy csak a szex miatt van veled a hapsi és nem szeret.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:" SOSE erőltette a szexet,sokszor mondja hogy ne,mert tudja hogy nem jó,és az elsőre kb egy évig várt,és ez az eset kb 4 évi ismeretség után 1szer történt meg"
Persze... Csak közben ő gondolom mással szexel(t) :DDD

válasza:Legkésőbb az sms megtalálásakor ki kellett volna tenned.
Kislány, tudom, hogy fáj, de kihasználja, hogy naiv, kapcsolati téren még "butuska" ( nem bántásból írom) vagy.
Őszintén, jó neked, hogy megaláz?
Tudja, hogy bármit megtehet veled.
Az sms szövege alapján nem csak "alkalmi" vagy"futó kaland" a csaj. A "hatalmas korkülönbség" miatt úgy manipulál és használ, ahogy neki tetszik.
Gondolom, 20 -22 lehetsz maximum. Előtted az élet, tedd ki és keress egy korodbeli, kedves fiút.
Legyen picit nagyobb önbecsülésed :)
És igen, fájni fog, szenvedni fogsz ( látszik, hogy beleszerettél) de, hogy igazi felnőtt nő legyél, ki kell állnod magadért. Ezzel a férfival nincs jövőd.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de, ha megteszed, amit kell, pár év múlva rájössz majd, hogy a felnövéshez meg kellett tenned :)
Sok sikert, legyen erőd! :)
30n
Kapcsolódó kérdések:
28F-19L, kb 2 éves kapcsolat. Munka miatt kb csak havonta találkozunk, és az utóbbi időben egyre bizalmatlanabbak kezdtünk lenni egymással, főleg én, pedig régebb megbíztunk gond nélkül egymásban. Volt még régebb is ritka találka, de nem éreztük széthúzó erőnek,...
Párommal mikor megismerkedtünk, elmondta, hogy többször csalódott már és számára a legfontosabb egy kapcsolatban az őszinteség. Rengeteget szoktunk beszélgetni, ő is tudja, hogy én már három óriási csalódáson vagyok túl. A páromat imádják az emberek, mindenki...
Ahol a nőnek természetes hogy jóban van férfiakkal, hogy vannak férfi haverjai, hogy a hobbijai miatt elmenjen akár több napra is más férfiakkal is (nem kettesben, társaságban). Nincs azzal gond ha egy férfi ismerős csakúgy felhívja hogy mi van vele. Vagy hogy az is...
Többször előfordult már, hogy meg akartam nézni a párom messenger üzeneteit, de mindig előtte és rá is kérdeztem, hogy szabad-e, nem sunyiban. Ilyenek kapcsán például, hogy: egy rámenős lány flörtölgetős üzeneteket küldött neki, vagy éppen valakivel rólam beszéltek és...
Az a gyanúm, hogy a párom összejött valakivel. Ha nem is konkrétan megcsal, de valami nem oké. Kb. egy hónapja alig keres engem (csak hétvégente találkozunk), ellenben folyamatosan fent lóg messengeren. Ha írok neki, egy-egy szavas válaszok jönnek vagy éppen semmi. Ha...
Kicsit több mint fél éve járok egy sráccal. Csak barátok voltunk legelőször, ő már szeretett volna többet, én viszont nem tudtam komolyan venni mert fiatalabb és ezt meg is mondtam neki. Végül csak összejöttünk és nem bánom, nagyon szeretem. A problémám, hogy a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!