Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, titeket zavarna, ha a...

Nők, titeket zavarna, ha a párotok meztelen nős naptárt akasztana a garázsba?

Figyelt kérdés

... Ennyi erővel a nőknek meg szabad kirakni a konyhába egy meztelen pasis naptárt?

Amióta az eszemet tudom, apám lepukkant "műhelye" is tele volt rakva csöcsös női képekkel (persze, amióta elvált anyától és újranősült, azóta már nincs :)) )

Engem meg kell hogy mondjam, kicsit zavar. Munkahelye is ki van tapétázva vele kb., amit így a harmincon túl elég szánalmasnak tartok.

2018. jún. 6. 03:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%

Szóval aki azt mondja, hogy ez szánalmas, meg proli, azokat tudnám bebszni egy sötét gépműhelybe, napi 12 órába, akikor más látnivaló nincs, csak a pesta kopasz feje, meg a zsírzógép, egyetlen erotikus szimbólum a présgép a formája miatt.

Nem mindenki született apuci szoknyája mellé, fizetett egyetem, meg anyám kínja.

Sznob dzsúzok, 73 éve szappanként tengettétek volna napjaitokat....

2018. jún. 6. 15:19
 22/24 anonim ***** válasza:
36%

Hajjaj...a csöcsösnős képek...

Persze, nevetségesnek tűnik, főleg a mai nők körében, akik még a brét is csipkekesztyűben fogják csak meg, de régen az olyan ingerszegény munkahelyeken, ahol naphosszat csak a szaktárs borostás pofáját bámulhatta az ember, ott felüdölés volt ránézni egy monokinis falinaptárra a falon. Legalább a dudák változtak havonta, ha már az órabér nem.

A garázs is férfi felségterület, nem a karib-szigeteki ansichs fog a falra kerülni.

Aztán ha egy-két hozzászóló meglátná, hogy a férje milyen képeket tárol a mobilján, lehet, hogy elképedne.

2018. jún. 6. 18:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Nagyon meglepődnék.

Párom autószerelő, a munkatársa a műhelyben ilyen naptárakat pakol ki, párom meg rendszerese azokkal gyújt be, teljesen kikészül az ilyen guminőktől. :D

Ráadásul soha nem fogom megérteni, meg a párom se, hogy ha bejönnek ezek a hölgyek, akkor miért jó meredező farokkal bütykölni a kocsit. :D

2018. jún. 7. 11:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
El tudom kepzelni az ertelmisegi szintjet egy ilyen embernek. En egy olyan not is kirohognek, akik farkakat aggasztana a falra. Nemtol fuggetlenul szanalmas es azt mutatja, hogy az agyi szintjuk ugy egy 10 evesevel megegyezo "cici-kuki-nuni". Arrol ne is beszeljunk, hogy mennyire betegesen muanyag noket prezentalnak az ilyen naptarak.
2018. szept. 27. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A barátom nőknek irogat perverz dolgokat, es meztelen kepet ker toluk. Miert?

1 eve vagyunk egyutt, mindent megadok neki az agyban es ezt hangoztatja is. Olelesekbol csokokbol sincs hiany sosem . Az egesz csaladja es baratai ismernek es szeretnek is. De.. tobbszor is lebukott uzenetekkel hogy 20-40 eves koru noknek irogat es ker toluk bikinis...

Titeket nem zavar, ha a pasitok más mesztelen lányokat néz a neten, vagy róluk fantáziálgat?

Tudom, hogy meg fogom kapni, hogy volt már ilyen kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy milyen mai szemszöggel. Engem nagyon zavar, multkor kitaláltuk a barátommal, hogy nézegetünk instagramot, és ráment a lementésekre, és egy egész "csöcs meg segg orgia" volt. Kiakadtam,...

Jogos a megsértődésem és a bizalmatlanság? (Meztelen képek a telefonon)

Sziasztok! Próbálok nem túl hosszú lenni. Fiatal lány vagyok.Egy férfival együtt voltam kb 2 évig (sokáig távkapcs volt) de részben emiatt szétmentünk,de ez komolytalan volt, mert ugyanúgy "együtt vagyunk"csak nem hivatalosan.A hatalmas korkülönbség ellenére is...

Hogyan mondja el egy nő az új szerelmének, akit nem akar elveszíteni, hogy ő és családja életformaként gyakorolják otthon a nudizmust?

Az egyik régi barátnőm egy nudista családban nőtt fel,ez neki normális,otthon náluk mindenki meztelen.A gond az, hogy néhány hónapja megismert egy rendes srácot az egyetemen,akit nagyon megszeretett,mindenben jól kijönnek,de ezt a titkot nem árulta el neki.Fél,hogy...

A párom meztelen fotót csinált rólam, amíg aludtam és elküldte egy idegen lánynak. Nem érti, mi ezzel a problémám. Szerinte túl komoly vagyok és nem...

A kapcsolatunk az elejétől fogva bizonytalan.Mas lanyokkal beszélget,talalkozik.10 evvel idősebb nálam,mégis olyan,mint egy gyerek.A barátnőimnek nem merem elmondani.Nem vagyok kepes elhagyni.Segitsetek! :( 25/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!