Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a mell mèrete?
Figyelt kérdés
Sràcok, fèrfiak! Kinek mennyire fontos a mell mèrete?
A nagy cicit tènyleg annyira lehet imàdni?
2020. júl. 23. 21:37
21/38 A kérdező kommentje:
Volt aki azt mondta, hogy örüljek, hogy nem tùl nagy. Ìgy szülès, szoptatàs utàn sem lesz olyan 'csùnya', megereszkedett. Nem fog annyira lògni, jobbat mutat. Vagy nem tudom hogy mondjam. Tàvol àlljon tőlem, hogy megsèrtenèk bàrkit is..
2020. júl. 24. 11:16
22/38 anonim válasza:
De akkor se ez a legfontosabb dolog. A mell az egy dolog van arc is magasság is sok minden és ez csak a külső. tehát az, hogy 85b vagy 80c az egy kicsike kis indok, nem olyan nagy baj ha nem a legjobb. Téged ez ennyire zavar kérdező? Lehet imádni a nagyot de a közepeset is. 23F
23/38 A kérdező kommentje:
Zavar. Mert egy nagyobb cici feltűnőbb, mutatòsabb. Èn női szemmel meglàtom ès elismerem ha valami valaki szèp :)
2020. júl. 24. 12:08
24/38 anonim válasza:
Lepontozott a sok önbizalomhiányos, kis mellű kislány.
25/38 A kérdező kommentje:
24
Nem tudom melyiket irtad te?!
Szerintem itt senki nem ìrt sèrtőt.ki mit szeret. Èn csak vèlemènyt kèrtem àlltalànossàgba kinek mi a fontos :)
2020. júl. 24. 12:42
27/38 A kérdező kommentje:
Nem elitèlendő. Kinek kûlső, kinek a belső fontosabb.
Egyik sem tükrözi a màsikat 😊
2020. júl. 24. 13:20
28/38 anonim válasza:
Volt egy randipartner lány ,majdnem élsportoló lett,fura melle volt a sok sporttól,inkább mell izom és lapos kicsi mell,viszont vastagabb alkat....Na az ő melle nagyon nem tetszett!
29/38 anonim válasza:
Hát kérdező én szerintem pont hogy nem esztétikus a giga mell. Maximum ruhában mutat jól a dekoltázs miatt de a meztelen látványa szerintem a közelébe sem ér egy kisebb mellnek
30/38 anonim válasza:
Több barátnőmnek is nagy melle volt, már fiatalon fájt a hátuk, melltartót alig találtak, ha híztak már a mellük is tőgy lett és most 30 felett, még akinek nincs gyereke, annak is, melltartó nélkül a köldökéig lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!