Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos a mell mèrete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a mell mèrete?

Figyelt kérdés

Sràcok, fèrfiak! Kinek mennyire fontos a mell mèrete?

A nagy cicit tènyleg annyira lehet imàdni?

2020. júl. 23. 21:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Igen drága kérdező a nagy feltűnőbb de fel lehet tűnni mással. A nagy mell tényleg a legfeltűnőbbek között van de egy szép arc nagyobb előny a szememben. Tehát ha nincs nagy melled akkor az nem feltűnő de mással is ki lehet tűnni. Már csak külsőleg is. Ott van még a belső is. Ezért nem számít annyit a mell mérete van még 10 dolog külsőre ami ugyanolyan fontos és maga a belső is mellé. 23F
2020. júl. 25. 16:51
 32/38 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem annyira fontos, hogy első ránézésre megnézem és azonnal feltűnik persze, de külső tekintetében is az összkép a fontos. Nekem is bejön a nagyobb mell de a szebb arc fontosabb. Ismerek nagy mellű átlagos arcú lányt és felizgat a látványa de nem tartom szépnek. Egy kisebb mellű szebb lány sokkal különlegesebb. Inkább olyan lánnyal járnék. De nálam az abszolút legfeltűnőbb az ha valaki olyan szakra jár amit én sokra tartok. Én is egyetemista vagyok. 23F
2020. júl. 25. 16:59
 33/38 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, hogy egy nagy mell feltűnő, de egyáltalán nem feltűnőbb, mint egy kisebb mellel rendelkező, jó alakú nő. Ha az összhang megvan, akkor minden oké, de ha az nincs, akkor a nagy mell nem segít.
2020. júl. 29. 12:07
 34/38 anonim ***** válasza:
Nekem elég, ha meg tudom markolni. Volt kisebb mellű is. Nem a melle miatt szerettem. Amúgy seggfetisiszta vagyok
2020. júl. 29. 16:23
 35/38 anonim ***** válasza:

A kérdésed:

"Sràcok, fèrfiak! Kinek mennyire fontos a mell mèrete?"

Nem érdekel a mellméretem s miért imádjam....:D

2020. júl. 30. 10:23
 36/38 A kérdező kommentje:
De kis poènos vagy. De nem pontozlak le, mint ahogy màs tennè😂
2020. júl. 30. 11:03
 37/38 zol56 ***** válasza:

Elég egyszerű a kérdés.

Ki mennyire mellorientalt.

Aki az, annak fontos és persze számít a forma de a méret nem elhanygolható. Sokan irják, hogy fontos az összkép meg minden. Ez igaz is, de a Te kérdésed a méretre vonatkozott. Szóval fontos. Sok mindent lehetne írni még de a kérdésedre valaszoltam.

2020. júl. 30. 11:26
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

36

Magadat pontoznád le, mert értelmezzed már, hogy írod: "Kinek mennyire fontos a mell mèrete?".

Nem azt írtad, hogy kinek, mennyire fontos a mell méret! ...ehhh.

Tehát, itt mindenkinek magára kell érteni;)

Amúgy, meg mindegy, hogy söröskorsó vagy kávéscsésze, mert a tartalom bódít, a látvány így is úgy is csak kicsit kábít;)

2020. júl. 30. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!