Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos ismerkedésnek tűnik a dolog. De a szavak mögül azt hallom ki, hogy: Mennyit keresel? Van-e autód? Van-e lakásod? Ez mennyire gyakori dolog? Meg normális ez?
Evolúcióbiológia: A nő a legrátermedtebbet választja mind közül.
Miért baj, ha valaki kíváncsi rád? Talán titok ez mind? Ha úgy állsz hozzá, hogy a másiknak nincs köze ilyenekhez, akkor minek ismerkedsz?
Vagy gondoltad, hogy a másik nem tud rólad semmit, és egyből a nyakadba ugrik egy sötét sikátorban?
Egyáltalán mit akarsz te a nőktől ilyen hozzáállással?
Na, azért a csóróság és a gazdagság között vannak átmenetek is.
Megkérdezem, hogy mivel foglalkozik a beszélgetőpartnerem, mert érdekel. Miért érdekel?
1. Volt már olyan beszélgetőpartnerem, aki munkaképes létére 30-as korosztályba tartozóként (én is 30-as vagyok) tartósan, évek óta munkanélküli volt, és az édesanyjával élt együtt. Na most mit lehet egy ilyen emberrel tervezni? Nemhogy közös programokat nem az ingyenes sétán kívül, de családot sem.
2. Az, hogy mivel foglalkozik, ha nem csóringer a drágám, és legalább van egy munkája, már ad egy beszédtémát.
Nos, jövedelmet az elején nem szoktam kérdezni így direktben, viszont volt már, hogy a beszélgetés során előjött. Nekem is vannak különféle tapasztalataim, a másik félnek is lehetnek. Ezek is adnak egy beszédtémát, megerősítheti az egyéni tapasztalatokat, esetleg ha hasonló ágazatban dolgozunk, ad némi képet, hogy az egyes cégek hogyan osztogatják a fizetéseket.
Én tömegközlekedő vagyok, és megvagyok vele, úgyhogy nálam az autó téma így még nem került elő. Úgy már igen, hogy járok autós rendezvényekre, de az más.
Lakás téma került már elő, és ezzel visszakanyarodhatunk az első ponthoz. Én nem költözöm össze szülőkkel, sem az enyémekkel, sem máséval, ráadásul van saját lakásom. Nem baj, ha valaki albérletben, munkásszállón él akár többekkel együtt, vagy gyűjt későbbi lakástervekre, de ha anyuci szoknyája mellett akar maradni, én visszavonulót fújok.
Ez amit leírtál, szerintem ez lenne a normális
dolog, ismerkedéskor. Mert nem csak a szerelem számít,
hanem az is hogy meg tud-e állni valaki a saját
lábán. Amiért a kérdést kiírtam: van aki úgy
átnéz rajtam, mint a levegőn, ha az életem
nem siker, pénz, csillogás, ügyes adócsalás
(mert az jó) Ügyes trükközés, ügyesen manipuláljak
embereket a saját érdekembe(mert az jó).
És ha nem használok ki embereket, helyzeteket,
akkor életképtelen vagyok.
Ha ez bármit is számít neked kérdező, én is kezdő 30-as vagyok bruttó fél milliós, biztos fizetéssel, nyugati autóval, saját lakással, 2 diplomával, de így sem kellek.
Pontosítok: így sem kellünk egymásnak senkivel. Nagyon kevés lány kíváncsi rám és aki mégis igen, az mind elbukik a legelső randin.
Valami más romlott itt el nagyon, pedig humorom is van, a farkam is kemény, sportolni is járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!