Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik csak a pénzfelhalmozással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak a pénzfelhalmozással vannak elfoglalva és még párkapcsolatra sincs idejük, azoknak nem hiányzik a szeretet az életükből?

Figyelt kérdés
Ismerek egy 20-as éveinke közepén járó srácot, neki több bevételi forrása is van, tulajdonképpen szinte csak a pénzkereséssel van elfoglalva. Amikor rákérdeztem, hogy nem hiányzik e egy komoly kapcsolat az életéből, csak félvállról annyit mondott, hogy ő jól elvan így, illetve az elkövetkező 5-10 évben még úgysem akar gyereket.
2018. szept. 16. 07:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

4 részmunkaidős állásom van plusz néha dolgozom szabadúszóként is, heti 50 óra munka az átlagom. Ja, meg egyetemre is járok és meg így is be tudom szorítani az ismerkedést az életembe (Mondjuk nem alszom túl sokat, de valamit valamiért) Viszont volt egy időszak, mikor a hátam közepére sem kívántam egy kapcsolatot, mert szerettem volna stabil lábakon állni (anyagilag és mentálisan), mielőtt bármi komolyat elkezdek. Lehet, hogy ő is így gondolkodik és úgy van vele, hogy ha jön valaki aki igazán megfogja, akkor nem fogja elhajtani, de nem fog ész nélkül hajszolni egy kapcsolatot, csak hogy legyen.

23/N

2018. szept. 16. 09:35
 12/17 anonim ***** válasza:
#9 Nincs benne ellentmondás, ez csak a jelenlegi helyzet. Ahogy idősödünk, a személyiségünk változik, kiforrja magát, "benő a fejünk lágya" - és a szóbanforgó illető is tudja, hogy egyszer majd az ő életében is központi kérdés lesz a család, de most még nagyon nem ez a helyzet. Még nincs megérve rá fejben.
2018. szept. 16. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem tudják, hogy mi a szeretet, nincsenek, vagy alig van èrzelmük.
2018. szept. 16. 10:04
 14/17 anonim ***** válasza:
nem
2018. szept. 16. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
De hiányzik, viszont a csajozás sosem ment, így legalább ez az egy ami vígasztal. Pénzem legalább van valamennyi, no nem vagyok gazdag, nem is leszek, de stabil hátterem van.
2018. szept. 16. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:

"párkapcsolatra nincs idejük" - Érettségi után választhattam, vagy összejövök egy "jó lesz ez" típusú csajjal, szülőknél, esetleg albérletben lakunk, és keresünk egy egyszerű munkát, amivel napról-napra elvagyunk... Előreláthatólag 10 év múlva még ugyanott dolgoznánk, albérletben laknánk, és lenne 1 gyerekünk - és persze felkötöttem volna magam :)

Így inkább belevágtam a legkeményebb melókba - ingatlan adásvétellel foglalkozom (meg persze rendbetétel, ahol én is dolgozom, ott vagyok, felügyelem a dolgokat), mellette vezetem a vállalkozásom, és építem a házam :) Nincs időm rá, mert nem szeretnék úgy párkapcsolatot, hogy mindketten nyűglődjünk benne, hogy nem töltünk elég időt együtt, fáradtak vagyunk, stb.

Jövőre készül el a házam, és úgy 7 milliós saját tőkével belevágok komolyabban a vállalkozásomba, és keresek egy csajt:

"hiányzik a szeretet" - igen, kizárólag ez hiányzik, így egy rendes, kedves, aranyos csajt keresek (nem ilyen diszkós instalányt), és szeretnék gyerekeket.

Talán fura, de barátom egy sincs, és soha nem is hiányzott :)

28/F

2018. szept. 16. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
90%-a instagram mutogatós nárcszitikus nőszemély. milyen szeretet tud adni egy ilyen? még azt is elveszi ami van, meg jönne h neki jár a fele (amit tudjuk 90%). megértem a gyereket, borzasztó sok haszonleső, hazudozó nőszemély van aki színleli a szeretetet. ha nem így lenne, nem adná be a válást egyik sem, s szerintem a facebook és társain kitett tartalmak mennyisége aránylik az adott "nő" modorához, tehát minél többször posztol, annál kevésbé képes szeretni saját magán kívül bármit is.
2018. szept. 17. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!