Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Ti ezeket megbocsátanátok, elnéznétek a párotoknak? Már így együtt sok (netán egyenként is) és ennél van sokkal jobb párkapcsolat, vagy nem nagy dolgok? (26/L)

- Névnapodon egész nap köszöntenek fel mások, a pasid előtt, látja, tudja, hogy névnapod van, egész nap együtt vagytok, de SEMENNYIRE nem köszönt fel. (9 hó után, első közös névnap)

- Sosem becézget, gügyög, babusgat, azt mondja, ő ilyet nem tud, de a kutyájával állandóan ezt csinálja.

- Az esetek nagyrészében csak te közeledsz hozzá szexelni, így van heti kétszer, aztán kiderül, hogy ahogy egyedül hagyod, pornót néz és egyedül "intézi" (kb. 10 hónap után).

- Azt mondja, azért nem ír/hív napközben, mert nem tud mit mondani (már 3-4 hónap után).

- Szintén kedveskedés: sosem becéz, nem ad becenevet, két év után sem, te őt próbálod, aztán kiderül, hogy a 15 évvel ezelőtti exének úgy ír smst, hogy őt még a becenevén szólítja.

- Azért nem hív, hogy ott aludj nála többször, vagy esetleg költözz oda, mert szerinte neked kéne mondanom legalább annyiszor, mint neki. Meg mert azt mondtad, hogy bonyolultabb bemenni dolgozni tőle... (Volt olyan, hogy én mondtam, hogy nála aludnék munka után, aztán mikor indultunk haza munkából, vitt volna haza, mert elfelejtette, hogy ott akartam aludni nála.)

- Amikor súlyos betegsége van a hozzád egyik legközelebb álló rokonodnak, és naponta jársz be hozzá kórházba, sosem megy be veled, sőt meg sem kérdezi soha, miután hazajött a kórházból, hogy hogy van, mi újság vele, és amikor először találkoznak kórház után (meg utána máskor sem) még célzást sem tesz a hogyléte felől (11 hónap után).

- Közös nyaralásotokon minden körülmény tök jó, van szép szállás, autó, pénz mindenre, ő meg naphosszat arról áradozik, hogy milyen jó volt régen, mikor ingyen dolgozhatott abban a városban, ahol vagytok, mert legalább ott lehetett, bár kajára sem volt pénze, de mégis órákon át áradozik, hogy az de jó volt.

- Legtöbbször olyan ajándékot vesz (ha néha vesz két év alatt), ami az ő hobbijához kapcsolódik, és nem olyat, ami valójában nekem igazi örömet okozna.

- Amikor beteg vagy, alig akar találkozni (többször is), azt mondja, hogy biztos jobban tudsz otthon gyógyulni, ha pedig mégis találkoztok, eszébe nem jutott még egy pohár vizet is felajánlani.

- Talán 1-2-szer jön eléd a munkahelyedre csak úgy első hónapokban, de közben két utcával arréb, a haverjai boltjába legalább havonta bejár pont ugyan abban az időben, mikor te végzel.

- És főleg, mikor bármit jót mond, mindig olyan hangsúllyal teszi, már pár hónap után, hogy azt lehet érezni, valamit nem mond el, vagy kétely van benne, nem gondolja komolyan...

És még sorolhatnám a hasonló "apróságokat"...

De közben végig azt állítja, másfél éven keresztül, hogy jobban szeret, mint bárki mást eddig.

Most akkor mi az igazság?Keress kérdéseket hasonló témákban: megbocsájtás, párkapcsolat, hanyagolás, szakítás, elfogadás

 2012. dec. 27. 10:52  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
talán sanszos hogy nem vele van abaj...ha magának intézi az mindent elárul rólad...nem őt minösitti..férfi vagyok tudom..

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/13Időpont 2012. dec. 27. 10:54 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Helyre kell pofozni, ezek tök alap dolgok lennének... 20f

A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/13Időpont 2012. dec. 27. 10:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hát ez a kapcsolat több sebből vérzik! "a nőket mindig ki kell elégíteni" , ha már ennyi apró hülyesége van a srácnak legalább jól megcsinálna minden nap akkor talán kevesebbet kéne panaszkodnod.

A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/13Időpont 2012. dec. 27. 11:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Patrik24 nevű felhasználó válasza:

Szerintem nem szeret és csak szexre kellesz neki. Ezekből ez egyértelmű.

A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/13Időpont 2012. dec. 27. 11:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Én kirúgnám gondolkodás nélkül. Ez az a kategória,hogy megünnepled,hogy kirúgtad.

Hamar találsz jobbat.

29/nA válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/13Időpont 2012. dec. 27. 11:07 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Focikatalógus 728x90

Én nem bírnám elviselni ezeket. Mi alig több mint egy éve vagyunk együtt a párommal és sok hasonló dolog történt a mi kapcsolatunkban is. Mindig más volt a legfontosabb, bulizni eljárt, de rám nem volt ideje, mindig én kezdeményeztem mindent, én kerestem, ő sosem. A kedvencem az volt, amikor a nagypapám meghalt pár nappal azelőtt, hogy megbeszéltük nála töltök egy hétvégét. Úgy voltam vele, hogy jót fog tenni ha kiszakadok a depis környezetből és elmegyek. Egyik este csak ültem a kádban és bambultam, mire megkérdezte a párom, hogy "mi a fene bajod van már megint?", hirtelen úgy elpattant a cérna, hogy csak annyit tudtam kérdezni, hogy "na szerinted még is mi?"... Akárhogy gondolkozott nem tudott rájönni. Hát én szabályosan végig zokogtam az éjszakát. Végülis csak 3 nappal ezelőtt veszítettem el tök váratlanul a nagypapámat.


Pár hónapja nálam totálisan elszakadt a cérna, amikor megjelentünk egy közösségi eseményen és a párom megígérte, hogy ezúttal nem issza le magát a sárga földig. Hát még is három ember vitte haza, mert lábra állni alig bírt. Ez volt este 11-kor, én miután hazamentem a párommal és lefektettük aludni, visszamentem "bulizni". Másnap végig azt hallattam, hogy mekkora szar alak vagyok, hogy visszamentem és beszélgettem más srácokkal is. Hát én összepakoltam a cuccaimat és kifordultam az ajtón azzal, hogy akkor ennyit ért egy évünk, én eddig tűrtem, vége!!

Egy hétig nem igen beszéltünk, nagyon eltökélt voltam, hogy nekem ez így nem megy. Aztán adtam neki mégegy esélyt. Teljesen megváltozott. Mostmár talán túl figyelmes is néha! :) Mostmár én vagyok neki az első, rengeteget keres, kezdeményez, minden tökéletes! Megérezte, hogy így tényleg elveszít, nem csak mondom.


Talán ennyit tehetsz te is. Ráijesztesz (bár ez nálam nem szándékos volt). Ha ennek ellenére sem változik semmi, akkor nyugtázhatod, hogy abszolút nem szeret ő téged bármit is mondd!


Bocsi hogy hosszú lett!A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/13Időpont 2012. dec. 27. 11:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

# 1/6-nak: számtalanszor próbáltam megbeszélni vele, hogy mit szeretne szexben, sokmindenre lelkesen vevő lettem volna, ajánlottam, hogy együtt nézzünk pornót, mondja el, ha van extra kívánsága, stb. De mindig azt mondta, hogy neki nem kell semmi extra, jó úgy, ahogy mi együtt vagyünk.

Amúgy mindegyik problémáról próbáltam vele beszélni, kedvesen, segítően, aztán már sírva, mikor a tized kedves kérés ellenére, sem változott szinte semmi... Én próbáltam mindazt megadni, ami nekem hiányzott, becéztem, érdeklődtem, ápoltam, mikor beteg volt, készültem neki minden ünnepére olyasmivel, amit ő szeret, csináltam vele örömmel a hobbijait, stb. De azt is csak mondta mindig, hogy örül, de elég közönyös arccal, hangsúllyal...# 7/13Időpont 2012. dec. 27. 11:25 Privát üzenet

Akkor kezdjük :)

Gyaníthatóan az illető egy 30-40-es mókus, akinek az életében a leghosszabb kapcsolat max egy évig tartott. Amiket leírtál, azok rigolyák. Jah, és sosem fognak változni. Neki megvan a maga kis életritmusa, amibe te maximum abban a formában fér bele, ahogy most tart téged. De lássuk pontról-pontra:


- a névnapod alatt, végig az jár a fejében, hogy mikor mehet már végre haza, meddig kell még elviselni a te barátaidat

- a gügyögés egy dolog, ennek nem biztos, hogy kell jelentőséget tulajdonítani

- ehhez szokott hozzá, te csak az extra vagy. Valószínű, hogy az eddigi élete nagy részét egyedül töltötte, hölgy társasága csak ritkán akadt, így a pornó az igazi szerelme. És ki vagy te, hogy közé és a pornó közé állj??? :)

- mit is tudna mondani? Tudja, hogy kell egy asszony a közelbe de igazából nyűg vagy a nyakán

- az ex azért kapott becenevet, mert akkoriban még nem úgy gondolkodott, mint most, a név meg maradt

- egyszerűen zavarod az ottléteddel. Az életének csak egy kis szegmensébe férsz bele, az éjszaka nem tartozik ide

- a kórház sem és az extrák nélküli beteglátogatás sem

- úgy érzi a múlt jobb volt, mert akkor még nem fásult bele az életbe

- miért, létezik más a világon, mint amit ő szeret?

- nehogy már elkapja

- ehhez szokott hozzá. Nem fog változtatni a szokásain

- nem is gondolja komolyan. Rövid úton ki fogja bökni, hogy teljesen rámászol és nem hagyod élni


Sz@r ügy, de ez van. Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor ne a nagy arcú vagányok közt keresgélj. Ennyi idős korukra, az összes megrögzött agglegény, aki nem is akar változtatni ezen. Ha meg is állapodnak ezek az emberek, az sem azért van, mert felnőttek és benőtt a fejük lágya, hanem mert tudják, társadalmi elvárás van velük szemben és mert beléjük van nevelve, hogy rendszeres időközönként női nemi szervet kell kapniuk (akkor is, ha igazából nem kell neki, ott a pornó és a marokmarcsa) és ezt vén valamiként nem olyan egyszerű prezentálni.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/13Időpont 2012. dec. 27. 11:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
akkor meg túl sok vagy neki ennyi lehet befordúlósabb tipús lépj ki ennyi keres mást tájékoztató jellegel közlöm hogy a holtomiglan holtodiglan már nagyon régóta nem játszik a személynek asaját igényeit boldogságát kell szemelőtt tartania,nem lesz még egy életed az tuti.vagy lépj ki vagy várd tökidegen emberek okoskodásait ötleteit dönts gyorsan határozottan megkapod mástól amit töle talán soha nem fogsz 1 voltam ennyi energiát forditottam rád nekem többet nem ér a problémád ha segitet valamit jó ha nem úgyis jó

A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/13Időpont 2012. dec. 27. 11:31 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90
A listád alapján ezek a gondok nem az utóbbi 2 hétben gyűltek fel, hanem folyamatosan gyűlik a számlájára... Az első dolog, amit nem szabad elfelejteni, hogy senki nem tökéletes. Nekem 1,5 éves a kapcsolatom, én is tudnék kb. ilyen hosszú listát írni a barátom dolgairól, DE: 100-szor ilyen hosszút tudnék arról írni, hogy mikor mennyire kedves volt velem. Másfelől szerintem a barátod erről a listáról nem sok dolgot fogna fel, nagy részére csak a vállát rángatná, és nem értené, hogy mi a baj. Érdemes mindent megbeszélni, mert néha úgy bántjuk meg a másikat, hogy nem áll szándékunkban, vagy nem is tudjuk, hogy rosszul esik a másiknak, amit csinálunk. Mindent összevetve lehet a listát még hosszabbra fűzni, meg bűnlajstromot írni, de ezzel semmit nem oldasz meg. Ha a kapcsolatodban a mérleg a negatív dolgok felé billen, és ilyen elviselhetetlen a barátod, amilyennek a lista alapján tűnik, akkor hagyd ott. Ha viszont szereted, tudod, hogy sok jó tulajdonsága van ezek mellett (és esetleg néha Te is teszel olyat, ami neki nem biztos, hogy tetszik), akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy kinek mi a problémája, és hogyan lehetne megoldani.

A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/13Időpont 2012. dec. 27. 14:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Van még itt olyan, aki az első szerelmével van még együtt, még akkor is, ha kissebb nagyobb ideig külön is voltak? Vagy ez csak tényleg a tündérmesékben van?
Mit gondoltok erről? A barátommal már 9 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolatban az egyetem miatt. Minden hétvégét együtt töltünk. Hét közben pedig msn-ezünk.
Milyen együtt karácsonyozni az anyóssal akivel együtt éltek, párotokkal ilyenkor nincsen vita?
Még régebben megismerkedtem egy fiúval, akivel sajnos csak 3 napot tölthettem együtt élőben mert messze lakik. Amikor tegnap megnéztem a facebook adatlapját láttam, hogy...
Miért nem lehet elmondani az igazat ha már valaki nem akar a másikkal lenni, miért kell elhitetni az emberrel hogy minden rendben, hogy együtt minden megoldunk, meg hogy milyen...
Kinél volt már úgy, hogy szakított a párjával aztán újra összejöttek? Mennyi ideig voltatok együtt és meddig külön? És utána meddig voltatok együtt? Megérte?

Kérdések a Felnőtt párkapcsolatok rovatbólKérdések a Szakítás rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!