Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 17-25 korosztályú lányokat tényleg csak a külső
érdekli?!
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok és nem igazán találok olyan lányt akinek tetszenék igazán, kivéve a senkinek nem kellő elhízott/igénytelen nőket. Nem vagyok helyes hapsi, inkább kicsit kisfiús, vékony, magas srác, hosszú lábakkal és szép-kedves arccal. Viszont nagyon odafigyelek az öltözködésemre és az ápoltságomra. (anyagi lehetőségeim is tágak) Egyetemre járok, okos, intelligens, művelt, humoros, jól kommunikáló srácnak tartanak. Sajnos a lányoknál maximum barátként jöhetek szóba. Nem igazán tudnak úgy rám tekinteni, mint férfira. Ennyire számít a külső? Úgy tapasztalom, hogy inkább a "jól kinéző", helyes hapsikat választják helyettem legyenek azok, közönséges, buta, bunkó, nagyképű emberek. Ennyire számít a külső?!!! Minden csaj azt hajtja, hogy neki mennyire fontosak a belső értékek... Nem értem.
Nem mindenkinél annyira lényeges,de kell vmi plusznak lennie a külsődben is,ami megfogja a lányokat. Rossz lánynál próbálkozol szerintem,sok a felszínes csaj. A legfontosabb persze az összkép. Pl. személy szerint, ha a fiú arca bejön,akkor a többi (kinézet) annyira nem ultrafontos. Utána jön a belső érték, lehessen vele beszélgetni, ÉRDEKLŐDJÖN stb. Tudom,kicsit sablon duma,de ez az igazság.
2014. máj. 8. 22:52
12/27 anonim válasza:
9- esnek igaza van, ha nem is feltétlen ebben a formában:D
de ebbe minden benne van. De szerintem valaki vagy olyan, vagy nem. Vagy férfi, vagy idejön nyavajogni. Nem beszélni kell, hanem csinálni.
2014. máj. 8. 22:57
13/27 anonim válasza:
Ennyi erővel minden pasi csak a szexre megy.
2014. máj. 8. 23:04
14/27 anonim válasza:
A lányok másra úgyse használhatók.
2014. máj. 8. 23:05
15/27 Dávid,aki nem Dávid válasza:
"kivéve a senkinek nem kellő elhízott/igénytelen nőket"
Ezek szerint téged is csak a külső érdekel.
Valószínűleg te vagy a senkinek sem kellő kisfiús férfi.
23/F
2014. máj. 8. 23:16
16/27 anonim válasza:
Mindenkit érdekel a külső, téged is!
Mivel te sem jössz össze olyannal aki nem tetszik neked, te se várd el, hogy a lányok, nők összejöjjenek olyannal - jelen esetben veled, aki nem tetszik nekik... szerintem logikus.
2014. máj. 9. 08:05
17/27 A kérdező kommentje:
Ha drága ruhákat (eredeti Ralp Lauren cuccok) hordok az sem ellensúlyozza azt, hogy nem vagyok helyes hapsi? Vagy az legalább növeli az esélyeimet?
2014. máj. 9. 08:47
18/27 anonim válasza:
Nem akarhatsz olyan nőt, akit ez győz meg.
Aztán egy nap szembejön vele vki egy DG-ban és véged.
Felszínes emberből nem lesz szalonna.
2014. máj. 9. 11:37
19/27 Dávid,aki nem Dávid válasza:
Azt az egyet jegyezd meg kérdező,hogy aki jól néz ki annak sem egyszerűbb igazi társat találnia.Nekem sokan mondták,hogy jól nézek ki(még ha én nem is így érzem).Ha lemegyek bulizni,akkor legalább 1-2 nő akad,akit megfektethetek,korosztálytól függetlenül,de barátnőt mégsem találok.Ami igazán fontos egy jó kapcsolatnál,hogy őszinte érdeklődés legyen a másik ember iránt és ne csak a külsője miatt legyél vele.
Ha megnézed azokat a kapcsolatokat,amikben a fiatalok többsége él,akkor láthatod,hogy teljesen üres az egész.
Szóval a külső számít,de a belső tudja kompenzálni.
2014. máj. 9. 11:56
20/27 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem feltétlenül igazi társara vágyom, hanem bárminek örülnék, ami kapcsolat jellegű akár lazább, akár komolyabb. Azzal tisztában vagyok, hogy a jó megjelenésű, de igényes embereknek is nehéz igazi társat találnia, de nekik legalább van kikből válogatni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!