Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre elhagyja a barátnőjét, és velem legyen?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult a történet. Van egy nagyon jó barátnőm, neki a bátyjáról van szó. 25 éves, és már lassan 6 éve párkapcsolatban él. Gyakran vagyok náluk, alszom náluk, és akarva akaratlan hallom, hogy majdnem egész nap veszekednek,amikor ők is ott vannak. Barátnőm mesélte még jó egy éve, hogy folyamatosan csalják egymást, egyszerűen haldoklik a kapcsoltuk. Már akkor is. És a mai napig együtt vannak. Én meg minél többet beszéltem vele, találkoztunk, úgy szerettem bele fokozatosan. Fél évvel ezelőtt egy buliban találkoztunk, és végre,megcsókolt. Én egyből a nászindulót dúdoltam, olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett volna velem fogatni, majd a húga visszarántott a földre, és közölte velem, hogy úgyse én leszek az a lány, aki miatt majd szakítani fog a barátnőjével. Már azóta el is mondtam neki hogy mit érzek iránta, de nem mondhatnám, hogy pozitívan reagált. Mit csináljak, hogy velem legyen? Az ő kapcsolatuk ez így inkább vicc mint szerelem. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm!

2014. máj. 9. 09:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Álmodozz csak, neki nem kellesz ahhoz nem vagy elég jó számára.
2014. máj. 9. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Drágám, tudom, hogy ez most rossz.

Biztos nem vagy még elég tapasztalt, hát tudod, mit?

csináld!

Mássz rá, égesd magad, áltasd magad, reménykedj, közben maradj le az életről.Semmi gond, jó ez így is, legalább a saját bőrödön tapasztalod meg, ha másnak nem hiszel.

Nekem mindegy ...

2014. máj. 9. 10:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Már muszáj megkérdeznem h hány éves vagy, h ennyire gyerek eszed van? :DD Magát a probléma okát sem ismered, de te mindent megadnál neki! Honnan tudod, h a csaj nem ad meg neki mindent?! Megint leírom neked, hátha felfogod: KI TUDJA, H MILYEN PROBLÉMA VAN NÁLUK! Amúgy meg miért találgatsz? Ha ennyire nagy szád van és te megadsz "MINDENT", akkor ezt miért nem mondod el a gyereknek? Jaj, mert valószínű, h akkor sem kellenél neki, ha már a csók után sem kellettél? Ha fejen állnál a válasza akkor is NEM lenne, akkor nem tudom mit erőszakoskodsz itt és hajtod a semmit!!! Te felhozhatsz 1 000 000 okot, h miért lenne veled jobb, de hiába ha a gyerek NEM HAGYJA EL A BNŐJÉT!!! Szóval hány éves vagy?:D
2014. máj. 9. 10:12
 14/20 anonim ***** válasza:

De honnan tudod, hogy amit te tudnál neki nyújtani, az neki elég? Ezt nem tudhatod. Lehet, hogy ha összejönnétek, csak még nagyobb pofára esés lenne a részedről.

Szerintem próbálj meg túllépni rajta. Már leírták egy páran, hogy nem tudhatod, hogy min veszekszenek.

A másik, hogy 6 év azért 6 év akárhogy is nézzük. Még ha nem is békében válnának el, akkor is kell majd neki idő, hogy kiheverje a lányt, mert azért ez nem megy 1-ről a kettőre, főleg ilyen hosszú kapcsolat után. Ha azt nézzük, majdnem, hogy egymás mellett nőttek fel..

Az sem biztos, hogy a srác 6 évnyi kapcsolat után rögtön beleugrana egy új kapcsolatba. Lehet, hogy most szünetet akar, élni akar.

Nem tudom, de akárhogy is nézem, a végső véleményem az, hogy el kéne felejtened a fiút, és keresni olyat, aki nem fekszik le fűvel-fával, és csak téged akar. Ja, és szingli :)

2014. máj. 9. 10:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Jahh és egy fontos tanács az élethez: attól, hogy te szeretsz egy pasit, és mindent megadsz neki, nem fog melletted kitartani, és hálából veled maradni...sőt ez fel se tűnik neki, ha nem akar már téged, megfezsülhetsz, akkor is megcsal.
2014. máj. 9. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát ezt meg fogod szívni.

Amúgy hány éves vagy 16?

2014. máj. 9. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Akárámennyire is jogosnak látod: Aljasság megfútni valaki kapcsolatát.

Mellesleg idővel mindig az lesz a hibás mindenért akire ráfogható, hogy az okozója a dolognak.

Magyarul lehetsz ügyes, és szétmennek, de azért is te lehetsz később a hibás, amit el sem követtél. ÉrtsD: szétmennek, áll a bál, szakitásos dráma zajlik, a vége az lesz, hogy te uszitottad őket mindvégig amikor náluk voltál, biztos azért veszekedtek annyit.

Szóval jobb ebbe nem belemenni. Bűnbak mindig kell, ne adj okot rá.

2014. máj. 9. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagy hiba volt elmondani neki. És én megcsókolni sem hagytam volna magam, bármennyire is tetszik, vagy szeretem. Úgy látszik, ez egy ilyen csapodár ember, aki nem szerelemből csókolgatja a nőket. Fújjál visszavonulót - már saját magadnak. Akkor a fiúk is jobban közelednek, de előbb várd ki, mi lesz a másik barátnő sorsa. Egyszer csak befejezik a kapcsolatot, de neked addigra már meglesz az igazi. Garantálom. Addig meg ne nagyon aludjál ott.
2014. máj. 9. 11:04
 19/20 Szergej55 ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra, hiszen gerinctelen sem vagy.
2014. máj. 9. 12:48
 20/20 anonim ***** válasza:
ha nem gerinctelen, akkor gerinces nem? :O
2014. máj. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!