Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre elhagyja a barátnőjét, és velem legyen?
Drágám, tudom, hogy ez most rossz.
Biztos nem vagy még elég tapasztalt, hát tudod, mit?
csináld!
Mássz rá, égesd magad, áltasd magad, reménykedj, közben maradj le az életről.Semmi gond, jó ez így is, legalább a saját bőrödön tapasztalod meg, ha másnak nem hiszel.
Nekem mindegy ...
De honnan tudod, hogy amit te tudnál neki nyújtani, az neki elég? Ezt nem tudhatod. Lehet, hogy ha összejönnétek, csak még nagyobb pofára esés lenne a részedről.
Szerintem próbálj meg túllépni rajta. Már leírták egy páran, hogy nem tudhatod, hogy min veszekszenek.
A másik, hogy 6 év azért 6 év akárhogy is nézzük. Még ha nem is békében válnának el, akkor is kell majd neki idő, hogy kiheverje a lányt, mert azért ez nem megy 1-ről a kettőre, főleg ilyen hosszú kapcsolat után. Ha azt nézzük, majdnem, hogy egymás mellett nőttek fel..
Az sem biztos, hogy a srác 6 évnyi kapcsolat után rögtön beleugrana egy új kapcsolatba. Lehet, hogy most szünetet akar, élni akar.
Nem tudom, de akárhogy is nézem, a végső véleményem az, hogy el kéne felejtened a fiút, és keresni olyat, aki nem fekszik le fűvel-fával, és csak téged akar. Ja, és szingli :)
Hát ezt meg fogod szívni.
Amúgy hány éves vagy 16?
Akárámennyire is jogosnak látod: Aljasság megfútni valaki kapcsolatát.
Mellesleg idővel mindig az lesz a hibás mindenért akire ráfogható, hogy az okozója a dolognak.
Magyarul lehetsz ügyes, és szétmennek, de azért is te lehetsz később a hibás, amit el sem követtél. ÉrtsD: szétmennek, áll a bál, szakitásos dráma zajlik, a vége az lesz, hogy te uszitottad őket mindvégig amikor náluk voltál, biztos azért veszekedtek annyit.
Szóval jobb ebbe nem belemenni. Bűnbak mindig kell, ne adj okot rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!