Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ferjemmel imadjuk egymast, irhatom amiota egyutt vagyunk, meg egy vita es rossz szo sem hangzott el. Megbizunk egymasban es mar kozops babat is szeretnenk. De neha olyan napom van, h. sirok a semmiert is pedig nem akarok. Tudom mindez akkor van, amikor arra gondolok mennyire boldog vagyok, es nem akarom elvesziteni OT. O is csak a jot akarja nekem es en is neki. Nagy boldogsagban elunk, o pedig nem tudja miert, de neha elotte is konnyezem. Kerdezi, es nemtudok mit valaszolni neki. Mit kellene tennem, h. ne sirjak? Annyira imadom tiszta szivembol, mint meg soha senkit.

2014. máj. 14. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy az vala,i rejtett bajt, feszültséget jelent, amikor egy pár sosem veszekedik?
2014. máj. 14. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, az is kozrejatszik a gondolatomban, h. minden honapban nagy csalodas er, amikor latom megint nem jott ossze a baba. Talan ez is egy ok, de mit valaszoljak neki amikor sirok, azt mar nem ertem en sem.
2014. máj. 14. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
"Nincs normális kapcsolat veszekedés nélkül" - A nagyi
2014. máj. 14. 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia, moszi a gyors valaszt. Mi az h. rejtett baj? Majdnem 2 eve ismerem, es 1 eve egyutt elunk.
2014. máj. 14. 19:59
 5/9 Költőnő? ***** válasza:
ó hát akkor ez még egy "fiatal" kapcsolat
2014. máj. 14. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam. koszi a gyors valaszt.
2014. máj. 14. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Milyen az a rejtett baj, mire gondoljak? Mindent megbeszelunk es megnizynk egymasban.
2014. máj. 14. 20:10
 8/9 Költőnő? ***** válasza:
valszeg nem kettőtök dolgában van a hiba, hanem benned :(
2014. máj. 14. 20:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen gondolom en is, h. nekem kellene valtoztatni a gondolkozasomban. De hogyan, nem tudom mire ne gondoljak h. ne legyek szomoru, es mit tehetnek erte.
2014. máj. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!