Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagy a "boldog párokra"?
Szoktál mások boldogságára féltékeny lenni? Idegesít, ha "szerelmespárt" látsz andalogni az utcán...
Mire gondolsz ilyenkor?
Vajon csak a pénz/angyagi státusz miatt vannak együtt?
A boldogságuknak is "ára van",csak még nem is sejtik. Minden csoda 3 napig tart!
Minden válasz érdekel!
Nem, mert én is boldog párkapcsolatban élek.
De ha nem így lenne, akkor sem kívánnék senkinek semmi rosszat.
11
Hiába mennek szét, te akkor se fogsz kelleni senkinek, mert egy undorító kis törpe selejt vagy.
Nem vagyok feltekeny rajuk. Miert? Mert neki van aki szereti otet es engem meg senkise? Orulok neki hogy igy alakult. Nekem tetszik a szingli elet tobb prnzt lehet ossze sporolni. Sajat kassza. Utazasoknal is csak magamra kell fizetni/ helyet foglalni stb. Nekem ez igy jo. Ha a kesobbiekbe meg megbannam az mar annak az idonek a dolga nem a jelene.
De ha a jovobe ugy hozza a "sors", h kapcsolatom lesz akkor meg lesz es majd akkor megtudom milyen egy "boldog/szar" kapcsolat
A kapcsolatok 80 %-a színházi díszlet,megjátszás a világ felé.Látom a családban,rokonságban, munkatársaknál,barátoknál.
Fásult dagonya,vagy érdekkapocs ami igazán oka a kapcsolatoknak.Két igazán boldogat ismerek,de ők csórón jöttek össze,mindent közösen teremtettek,nem voltak elvárások,lakás,kocsi terén.
Aki igazán boldog,azt örömmel látom, a többi pedig nem érdekel. Hat éve vagyok szingli,de ez nem bosszant,nem gonoszkodom.Ez van, majd lesz más,semmi sem tart örökké :)
F
Nem vagyok féltékeny a párokra, de nem mondanám hogy jól esik látni őket teljesen egymásnak esnj. Valahol kicsit kihozha a ptsd-m amit előző kapcsolatomból kaptam és jelentős önkontrollt kell gyakorolnom hogy ne bukjak ki.
Ettől még nincs semmi baj velük, legyenek boldogok.
De csak úgy tudni, hogy 2 ember együtt van, az nem igazán zavar. Mászkálok legjobb barátommal úgy hogy a párja is ott van és találkoztam karácsonykor a bátyámmal meg a barátnőjével is, nem andalogtak, nem csókolgatták egymást stb, tök normálisak voltak, nem volt gond.
Az én lelki traumáim nem más idegen emberek, se nem az ő kapcsolatuk problémája se hibája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!