Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli, komoly kapcsolatra vágyó férfiak, hol vagytok?
Az utolsó párkapcsolatomnak már jó ideje vége szakadt. Több párkereső oldalra fel vagyok regisztrálva, de több mint fél év alatt semmi komoly nem jött össze. Miért van az, hogy tök jól ellevelezgetek valakivel, aztán egyszer csak nem ír vissza? Vagy hogy kiderül, még mindig együttél a volt barátnőjével, és nem is akar elköltözni tőle? Tényleg ennyire sivárak lennének az emberi érzések, és kihaltak volna az igazi, odaadó, párkapcsolatok?
25/L
Kedves 7. válaszadó!
Az a baj, a mai nőknek márvány wc kell, a tiszta, hűvös, kert végi, akác deszkás pottyantós már nem smafu! :)
27 vagyok. Vagyok fent társkeresőn én is, voltam is sokáig. Meguntam. Megnézem a csajokat, aki tetszik, esetleg írok. Alig van válasz. Olyan viszont, hogy én tetszettem volna, na az egy fél darab nem volt. De komolyan.
Most gyertek azzal, hogy mert a férfi dolga a kezdeményezést. Hát meg a kis f... Már elnézést. Az ember végignézi a képeket, ha nem tetszik elsőre, átugorja, mert honnan szedje ki, hogy az a csaj most jó vagy sem? Nem lehet tudni. Ezért arra ír rá, aki neki tetszik.
De ha a csaj esetleg rászánná magát, hogy ír, hogy "Te hülye, tetszik a stílusod", vagy akármi, lehet, hogy kiderülne, hogy jók együtt. Na de nem...
Nem vagyok mindig ilyen p*cs, csak már fáradt. :P
Én is, felregelek, futok egy kört, befizettem a tagdíjat, s mikor az letelt, letörlöm magam... Semmi.
Talán majd itt! Persze...
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!