Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél tényleg ilyen durván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél tényleg ilyen durván működik a holdudvar hatás?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon felszínesek a nők (akinek nem inge, ne vegye magára, de nagyon(!) kevés kivétel van).

Olyan erősen beléjük van kódolva, hogy csak náluk jobb pasi jöhet szóba, hogy az teljesen kiábrándító.

Tapasztaltam ezt "pozitívan" és negatívan is.

Negatívan: ha egy nő ugyanannyit tud nyújtani külsőben vagy karrierben, mint én, annak alapból kevés vagyok.

Pozitívan: vannak nők, akiknek bejövök. Pl. munkanélküli, egyedülálló anyukák, akik durván átlag alatti külsővel rendelkeznek.

A maroknyi kivételről sajnos nem is érdemes beszélni, mert ők már régóta nincsenek a "piacon", hiszen más férfiak is felismerték, hogy milyen értékesek ezek a lányok.

Visszatérve: ez teljesen kiábrándító, hiszen ha összejönnék egy lánnyal, akivel lehetne és mondjuk elveszíteném a munkám, megbetegednék, vagy egy jó munkát találna/munkát találna, akkor rögtön elhagyna, mert már "kevés" vagyok neki.

Erről az egészről az andy vajna és timike páros jut eszembe. Mert lényegében erről van szó, csak kevésbé cifra a helyzet a hétköznapi életben.

2015. jún. 5. 09:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%

"Az alatta lévőnek meg, Akarja a tököm hogy komolyan vegyenek, az ide firkáló srácoknak hívom fel a figyelmét, hogy ne higgyék el azt a sok baromságot, amivel vakítják őket a hozzád hasoló csajok."

Fuuu de nagy vakitást csinálok tényleg..eszméletlen. ha elolvasnád kérdezönek szánt hsz-eim láthatnád hogy arról irtam csak hogy ő férfiként is kategorizál szelektál és ezek mellett még szidja is azokat a nöket akik pont ugyan ezt teszik... ez lenne a nagy vakitás? ajjjaj szaladok gyónni komolyan :D

erre mondják más szemében szálkát sajátjában gerendát sem. ez vagy te is. minden topikban azt veszed észre ami neked "kedvezö" egysikú vagy és szörnyen korlátolt.

a helyedben meg nem osztogatnék tanácsokat az itteni srácoknak. még is minek? megdöglött a tehened dögöljön meg a másiké is?? inkább szálj kicsit magadban "Mr. nagybetű bölcs és érett felnőtt" vaaagy inkább egy picsogó 10en éves forma akiröl mindez 1 perc alatt kiderül.

2015. jún. 6. 10:27
 32/39 anonim ***** válasza:
87%
Tudom ez már megint nem nekem szólt de milyen pedagógia diploma??? :D :D komolyan te már mindent ide haluzol amit kigondolsz? nagyobb itt a baj mint hittük. Honnan a frászból tudod te azt hogy ő mit ért el az életében meg mit nem? és miért is nem érdekel? jaaa még a égén koppannál egy nagyot. tipikus "minden nő agyatlan" felsogású hülye barom vagy...
2015. jún. 6. 10:31
 33/39 anonim ***** válasza:
17%

Próbáltam kiszürni, hogy tulajdonképpen te mivel is vitatkozol, de nem nagyon sikerült. Egyébként tényleg rendkívül egysíkú, és egyszerű, amit írok, de ennek az a rémesen evidens oka, hogy a ti mércéitek ilyenek. Az pedig nem az én hibám, bárhogy is ugrándozol itt.

Ugy veszem ki, mintha haragudnál, azért ennyire ne vedd magadra, én nem állítottam azt, hogy ezek a mércék gonoszak, vagy rosszak, nem feltétenül mélyek és korrektektek, de attól még léteznek. Éppen arról dumálok, hogy ha ezeket a srácok nem veszik tudomásul, akkor semmire nem jutnak ezen a téren.

2015. jún. 6. 10:38
 34/39 anonim ***** válasza:
87%

Pont hogy én nem vitázom. Elkezdetem beszélgetni a kérdezővel (ne tudom feltünt e de rendkivül higgadt stilusban) erre jöttél te és beszoltál mindenki válaszára. vagy ahogy te fogalmaztad már inkább el sem olvastad. csak tudnám akkor minek ugatsz bele bármibe is.

aki ugrándozik itt az te vagy, a folytonos kritikáiddal. de ha nem látod a saját irásán akkor csak sajnálni tudlak

2015. jún. 6. 10:41
 35/39 anonim ***** válasza:
17%

Nezd, olvasd el mit irkalt a 71% os 30as csaj. Azt amit en. Mert ez a helyzet. O pl azt allitja, hogy valogathat , ezert meg is teszi, mint no. A prioritasok meg minden esetben ugyanazok. O pl harminc felett van, allitasa szerint 'valamit elert' amit nem ketlek. Ilyenforman meg belotte a magasan kepzett biztos egzisztenciaval rendlelkezo ferfiakat celkent . Szamara az a bokkeno, hogy az ezekkel a tulajdonsaggokkal rendelkező, atlagos kulseju harmincas ferfiak minden ujjukra kapnak csinos huszoneves lanyokat, ezert neki az atlag hivatalnok mar jo parti. /ebben az esetben/ Viszont ha fizikailag jol tartja magat, akkor fel tudja venni venni a versenyt a huszoneves lanykakkal szemben is /ami azert eleg ritka, de van ra pelda./

Ha tippelnem kellene, neki csak az arca nagy, valoszinuleg azert emlegeti a magas leceit, hogy igazolja a kudarcait, Egy no csak akkor rakhatja magasra ezt ugyanis, ha kiemelkedoen jol nez ki. Udvozollek a valo vilagban.

2015. jún. 6. 12:05
 36/39 anonim ***** válasza:
12%
Ja latom hazas, akkor ugy fest profin nyomja a szintezest, es meg mielott csokkent volna az arfolyama, lehorgonyzott a leheto legjobb partinal.
2015. jún. 6. 12:17
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
44%-os nem gyengén vagy undorító. Vagy lehet, hogy neked csak esélyed nem volt senkinél, azért kötsz bele abba, aki megteheti, hogy válogat?!
2015. jún. 6. 14:10
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Te leirtad, hogy valogathattal, en leirtam hogy valagathattal, es tetted ezt jol, erre mindezt te belekotesnek nevezed. Logikus. Ez lenne a belekotes figyelj: ha most elvalnal, mar kisebb letszamu, es kevesbe kvalifikalt mezonybol valogathatnal.
2015. jún. 6. 14:22
 39/39 anonim ***** válasza:
44%

beszéltek a nagy semmiről.

az aranszabály: aki amit megtehet azt meg is teszi!

az hogy ezt hogyan éri el, vagy mik az egyéni körülményei, az mellékes.

állatok vagyunk, úgy működünk mint a többi élőlény. nem elvek, hanem szükségszerűségek, törvények szerint.

az hogy elvekről, erkölcsről, meg szerelemről beszélünk, az csak része az illúzióépítésnek

mindenki kapja be

2015. jún. 6. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!