Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok csinos/szé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok csinos/szép egyedülálló csaj a facebookon?

Figyelt kérdés
Időtöltésként nemrég böngésztem az ismerőseim ismerőseit és azt vettem észre, hogy rengeteg csinos csaj adatlapján ott virít az egyedülálló megjelölés. Ha nem lennék egy amorf pasi, akkor talán még örömmel is töltene el a tény, de így nem tudom, hogy mit gondoljak. Az ilyen csajok szó szerint egyedülállóak vagy mondjuk úgy, hogy nincsenek kapcsolatban és közben meg...khm? Hihetetlen belegondolni, hogy sokaknak a szex olyan természetes dolog, mint elmenni futni, nekem meg sosem fog megadatni ez az élmény.

2016. júl. 2. 15:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
12%

"Igy van eloiteletesek vagyunk, csak mercis es bmws kogazdag kisportolt alfakkal allunk szoba, es csakis pemzes pasikkal, a fejunkon szarvat viselunk, es a szorakozasunk jatszani a pasikkal, es kivetel nelkul ilyen a nok 100%-a! Problem?"

Jéé, az Erika őszinte is tud lenni valamikor?...

2016. júl. 2. 16:21
 22/38 anonim ***** válasza:
13%
#20: Egy gúnynak szánt, ámde valós tényeken alapuló önvallomás magatokról, a nőkről. Farkába harapott a kígyó... :D
2016. júl. 2. 16:24
 23/38 anonim ***** válasza:
11%
Erika, ne irogass nekem priviüziket azok után, hogy a múltkor elég csúnyán lekoptattál, mert nem voltam elég alfa számodra... Legalább legyél következetes, nem tartottál rám igényt a múltkor, tartsd ehhez magad!
2016. júl. 2. 16:28
 24/38 anonim ***** válasza:
9%
Né zákláss, né hívogáss... nekem nem kellesz. Fog' fel! :D
2016. júl. 2. 16:31
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

Azert koptattalak le mert egy fusztralt nogyulolo vagy aki verig van sertodve hogyha a teste alapjan itelik meg, ennek ellenere te is pont ezt csinalod hiszen elmondasod szerint a kover nok nem is emberek :)

Szoval igen ebbol lett elegem, meg a tobb profillal valo zaklatasokbol es hazudozasokbol.

2016. júl. 2. 16:39
 26/38 anonim ***** válasza:
6%
ohh erika neked mindenki fusztrált nő gyűlölő aki le meri írni hogy milyen felszínese beképzelt bunkók a nők
2016. júl. 2. 16:41
 27/38 anonim ***** válasza:
4%
Soha nem irtam olyat, hogy a kövér nők nem emberek, a frusztrált meg szerintem inkább te vagy, te oktatsz itt másokat. Ha te annyira kiegyensúlyozott vagy, akkor miért nem a pasiddal vagy most?
2016. júl. 2. 16:43
 28/38 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem lennel letiltva, es nem torlodtek volna emiatt a leveleid mar masolnam is be oket, milyen alpari es gusztustalan stilusban beszeltel a nokrol. Es itt be is fejeztem ennek semmi ertelme, vergodj tovabb.
2016. júl. 2. 16:46
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
mert a nők nem ezt teszik nézz meg pár női facebook üzenő falat piskóta amit én írok ezek hogy szidják a férfiakat
2016. júl. 2. 16:48
 30/38 anonim ***** válasza:
93%

Elég sok hozzászólást láttam már Erikától, és nem ír hülyeségeket. Kicsit néha szarkasztikus, ami szerintem nem mindig jön át mindenkinek.

Az pedig, hogy sokan itt gyk-n állandóan a nőket szidják amiért nem hajlandóak ismerkedni velük, az kritikán aluli.

Egészen biztos vagyok benne, hogy ennek meg van az oka, és azt nem feltétlenül a nőkben kell keresni.

2016. júl. 2. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!