Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok csinos/szép egyedülálló csaj a facebookon?
"Igy van eloiteletesek vagyunk, csak mercis es bmws kogazdag kisportolt alfakkal allunk szoba, es csakis pemzes pasikkal, a fejunkon szarvat viselunk, es a szorakozasunk jatszani a pasikkal, es kivetel nelkul ilyen a nok 100%-a! Problem?"
Jéé, az Erika őszinte is tud lenni valamikor?...
Azert koptattalak le mert egy fusztralt nogyulolo vagy aki verig van sertodve hogyha a teste alapjan itelik meg, ennek ellenere te is pont ezt csinalod hiszen elmondasod szerint a kover nok nem is emberek :)
Szoval igen ebbol lett elegem, meg a tobb profillal valo zaklatasokbol es hazudozasokbol.
Elég sok hozzászólást láttam már Erikától, és nem ír hülyeségeket. Kicsit néha szarkasztikus, ami szerintem nem mindig jön át mindenkinek.
Az pedig, hogy sokan itt gyk-n állandóan a nőket szidják amiért nem hajlandóak ismerkedni velük, az kritikán aluli.
Egészen biztos vagyok benne, hogy ennek meg van az oka, és azt nem feltétlenül a nőkben kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!